Sunday, March 6, 2011

Nak tapi takut

Sabtu singgah JJ Au2.. nak lunch dan nak g survey wardrobe kononnya selepas itu...

tapi biasa la sampai JJ mesti TERmelekat jap.. mcm2 nak di tengok walaupun UNPLAN

termasukla budak ni...



bila aku g bayar tiket parking papa dia bawa ke sini... aku tengok siap dah bukakan kasut....
ewah-ewah sape bg permission.. dah la tak bawa baju, pampers pun dah guna sebab masa tu baru tukar... yang nak bg anak tu main air pancut tu nanti nak salinkan ngan apa.....

mika dah tergedik-gedik tengok orang main air... nak join gak.. tapi takut-takut.. sebab dia tengok air tu kejap kuar kejap hilang...


makin lama makin dekat kan... aku dah terjerit-jerit ajak balik.. sebab lepas tu nak g survey wardrobe.. kang kalau dah main air tu sure lama.. kang nagis2 pulak taknak balik...
kalau betul nak main air tu lainkali dtg balik bawa baju...


kaki dia jejak gak kat air.. aku bg main sikit2 jek.. lepas tu angkat terus bawa masuk keta.. meraung gak kejap... hihi


sudahnya dalam kereta... hmmm padah org merajuk.. lain kali kita dtg ok syg.. main la air tu sampai puas.. hehhe



budak mucuk manja... :P


insyaAllah tercapai salah 1 wishlist tahun ni... buat wardrobe.. tq hubby...

6 bebelan kawanku:

ch@ said...

syahdu je bila dapat pangku anak mcm tu kan kak? kita suka peluk oni cenggitu walaupun terasa oni tu dah besar dan tak muat.

eima said...

sampai penyet idung mama cium dak kecvik tu ek ..
huhu
kecik cam tu senang la bw lari ... klu dah besar ..hahah senget mama ...kekeke

Diamilikku said...

suka tgk baby tido...bila tido salam pelukan kita rasa nak cium2 je kan

http://aniesandyou.blogspot.com said...

majuk ye? ;-)

mummysyafie said...

kesian dier, kepenatan

EiJa ZaQuaN said...

merajuk smpai tertido..

wah bestnye wishlist dh tertunai..:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah