Tuesday, March 15, 2011

Ikea - part 1





Ahad lepas... lepas amik aku di bangi decide nak jalan ke IKEA.. rupanya ikea sedang buat sales.. takde la plan nak beli apa.. nak cuci apa.. tapi kalau dah sampai sana mesti ada TER beli punya... sampai sana harus singgah food court dia.. nak cari kerusi mmg la payah.. kebetulan plak aku dapat port baekkkkkkkk.. sebab apa tau....

tengok dak notty ni.. org duk atas kerusi dia duduk atas meja... bola tu dah la belum bayau.. tapi buat mcm harta sendiri jek kan mika.. lantaklerr janji dia duk diam....


Sudu nak.. candu pun nak.. ball pun nak.. makanya semua adalah hak milik dia pada ketika itu takde sape leh larang walaupun pinjam kejap.. hehehhe


dia duduk atas meja sebab ralit join bebudak tu tgk citer cartoon.. lega sesangat aku.. sekurang-kurangnya dia leka tgk cartoon..


tapi kan beberapa minit korang perasan tak tu gambo si kecik aku dah menyelit kat situ.. hahah comel jek dr jauh.. hubby yg letak sebab dia sibuk nak turun.. kami perhati dr jauh sambil makan...


Close up sket budak kecik dalam bulatan merah tu.. hubby siap letak stool mcm meja.. kemain kusyuk dia tengok.. nanti sambung ada pic dia lagi.. lum upload.. hihi

13 bebelan kawanku:

eima said...

dah besar dah mika kan ....

bonda dadif aka akish said...

wahhh...gud boi la mika...umpan kartoon aje..

kalo la bestie awk...dadif..mmg idakla...

tak makan saman...

=)

ibuayu said...

keh3 ..comel je join dengan org lain

alyyani said...

behave je mika tu, eh tp ball tu best la. soft ball kan? :)

MrS. F!zA said...

bestnye mika gi IKEA..sian aunty dh setahun tk smpai IKEA..gi sana dulu msa darwisy 4,5 bulan.skrg dh 1tahun 5bulan..haiyaaa

Murni said...

mika spangebob suka x aunty pn suka layan kartun..

Zura said...

senang je nk pancing mika..

PuteriKureKure said...

comel gile ok. rasa nak pi cium2 dia kat situ gak. hehe.

suka kan tengok anak2 ni kusyuk tengok tv. macam cerdik pon ye gak. hehe.

Nad @ MamaZakwan said...

comey jek..
eheheheh...
mane beli baju belang2 mika tu?cantek la

http://aniesandyou.blogspot.com said...

lama nyer x g ikea.. kn lak skrg ada sale..waduhhh

@e_da said...

@Nad @ MamaZakwan

untie.. mama beli kat jusco jek.. brand mickey

ch@ said...

mikhail buat hal sendiri, bijak memang bijak.

EiJa ZaQuaN said...

chomelnya mika dgn ball dia..:)
puting dia x leh lepas ye..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah