Wednesday, March 2, 2011

Junior Diver Wanabe........




instructor diver with his new junior diver student....

heheh berangan je...

tapi papa mika mmg ada lesen diving PADI dan boleh jd instructor..

malangnya mamamika tak bleh gak nak swimming sampai sekarang.. ala2 suam2 kuku je... penakuttt.. air masuk tel;inga pun dah terjerit-jerit....



anakku steady je.. mcm pandai bebenor..walhal beberapa kalai cubaan nak minum air pool tu...


nak rasa air kolam ke???


takpela bior mika pandai swimming yer...kalau mama lemas mika selamatkan mama tau. (larat ke???) hihihi


7 bebelan kawanku:

Sitisifir10 said...

elok ni mika belajar berenang...insya ALLAH bila kami ada kesempatan anak2 kami pun nak diajar berenang juga.. :)

Zaidah said...

bleh jadik ReQ lah mika....cayalah....

bonda dadif aka akish said...

wahh best la mika....

belom ade kesempatan mau bawak dadif ke pool..

=)

Diamilikku said...

hebat..aisy tak penah cuba masuk kolam lagi..alesha dulu cepat jugak diajar mandi kolam...sian aisy..ummi abaikan..huhuhu

Murni said...

wahhh...bestnyerr tgk mika main air..

ardinihumaira said...

bestnye dia maen air ;)

EiJa ZaQuaN said...

alahai comel jerk..bakal diver ni..:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah