Thursday, March 10, 2011

Mika pindah Rumah

seminggu lepas punya citer..

lunch hour tetiba ada org call nak hantar parcel kat umah...

ingat ingat balik takde order apa-apa.. apa plak yg sampai...


besar betul menda ni mcm dulang...



Rupanya ini la benda yg di pos tu... 1 merah, 1 biru. i besar 1 kecik

nak tau apa hasilnya.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
*
*
*
ini la dia.. rumah baru MIKA




gegelung tu ada 2.. aku pasang 1 je.. tu pun dah penuh rumah... sib baik la umah mmg t lapang tak mo perabot banyak.. boleh la mika berumah di dalam RUMAh... hehehhe




dah dapat kunci apalagi masuk la kan... heheheh jom masuk umah mika... meh la dtg dadif, khalish, oni, aiman, uzma, fahim, iffah, fatin, balqis... ahh ramai anak2 kawan mama yg boleh main sama.. ehhe

rumah mika kosong la.. nanti mama masukan barang yek.. letak toto n bantal.. n menan... suka dia .. yg teruja sama mak pak dia.. papa dia pun leh duk dalam tu.. main sama-sama ngan mika.. almaklumla kecik2 mama dan papa tak merasa semua ni nak... heheheh syukur rezki untuk kamu....


inilah HASIL kumpul POINT HUGGIES tu.. alhamdulillah..


14 bebelan kawanku:

noor said...

wah bsr rupanya..agk2 untie muat x mika msk dlm nih...

bonda dadif aka akish said...

alolo...mmg dadif mau dtg..read=momma dadif yg benornye nk dtg!!!..

akan 1 hari nnti ye mika...=)

ardinihumaira said...

comelnyee :D

eima said...

wahhh ... bagus la huggies nih

Ann said...

wah mika dah ada rumah sendiri ya?. anT htr kaisya main sekali boleh?. hehehe

ch@ said...

best-best, kita pun rasa nak belikan oni satu la, sebab dia suka benar masuk bawah selimut.

MRS. K said...

best la huggies leh redeem brg camni

Zura said...

rumah dalam rumah...

yatie chomeyl said...

nazhan nak tumpang main gak dlm rumah mika leh tak?

mummysyafie said...

eh..cantik la rumah baru mika. tengok la esok lusa..mesti mika minta tido kat dalam ni..or makam biskut dier sambil lepak kat dalam

Incik RestNrilekS said...

@noor

haha, aunti noor memang tak muat. Tak payah laa auntie noor tarik nafas nak masuk dalam rumah tu. Tadi mika cakap yang boleh masuk aiman ngan uncle ranggi jijal je. : P

AshAnas said...

anas pakai huggies gak... tp xpernah lak kumpul point, cmne ek? hehe... lgsung xpernah amik tau ni...

fuadnis said...

auntie ajak uzma tu...uzma anak cik anis kee??hehe....

PuteriKureKure said...

wah..khalish pon diajak ni. nak2!!!!
:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah