Wednesday, March 9, 2011

Nak buat PRELOVED Pakaian


Rasa-rasa ada orang nak tak....

my collection... ada yang pakai sekali dua je...

dan ada yang BARU TAK PENAH PAKAI LANGSUNG

haaa.. almaklumla dulu size S atau M..zaman remajala kan...
sekarang ni jangan ditanya nanti aku nangis..... hahahha

tp still L la... kdg2 jer ada yang terXL... kahhhhh

hubby sudah bising nanti wardrobe baru mau letak baju yang nak pakai je...

ada yang aku dah bg kat sepupu-sepupu tapi ada yg masih sayang...

nak kasi clear jual murah dari harga asal la ekkk..

tunggu i upload kat blog http://dechantiquebutik.blogspot.com ye

contohnya baju blouse biru ni... masa aku beli kat JAKARTA masa outstation lepas kawin dulu
baru sangat-sangat. TAK PENAH pakai langsung.. cantik lg... dr tak pakai dan memenuhkan almari aku buat preloved saje la ya.. clear sket almariku..hihi

nanti i update k...

5 bebelan kawanku:

ch@ said...

ku mahu kak. hehehe.

MRS. K said...

heheh.. bile la nak dapat saiz s blk ni..huhuh

mummysyafie said...

upload je pic yang nak di let go tu..daripada membazir kan..ai tunggu..

ardinihumaira said...

setuju.. wat preloved ;)

MrS. F!zA said...

kak, kita msih size S, tp certain baju la..haha

tp kita lg selesa pakai besar cikit sbb lemak parasit byk sgt singgah kt pinggang.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah