Friday, March 11, 2011

Takde mood nak packing



Malam ni start kursus sampai ahad..
pagi td sempat g opis lg..
lunch hour balik umah baru nak packing baju...

seriously takde mood nak berkursus ujung minggu..
kalau weekdays boleh la lagi...
minggu ni tak cuti la aku...
sib baik kat bangi je...
kalau jauh2 lg sedih kot...

tengah tunggu hubby balik nak g hantar ke bangi..
rasanya nak bawa mika sekali hantar aku
(boleh peluk2 cium dia dalam keta wat lepas rindu)
dah la 2 hari aku tinggalkan dia...
kalau dia tak sedih aku yang sedih,.....huwaaaaaaaaa

ok gubye....

jumpa ari isnin...
kalau ada kelapangan kat sana aku update... heheheh
daaaaaaaa


7 bebelan kawanku:

Myra Jay said...

Selamat berkursus ye.. Memang kalau kena ari cuti jadi spoil semangat abes..huhuu

eima said...

huhu
aku tingat waktu tinggal fahim time p kursus siap bw bantai anak aku lagi ..wat lepas rindu ....

Zura said...

alamak xbestnye kursus weekend...rugi masa bersama ngan famili..

Fieza79 said...

selamat berkursus..fokus tau...

hepy tu ttp hepy keluar berkursus tp bila tingat bab tgal anak dn suami tu yg sayu sket kan...

ch@ said...

take-care akak, cepat pulang nanti update cerita ok, gonna missing u babe.

alyyani said...

takpe2, masa sekarang cepat berjalan. pejam celik je. tup2 dah jumpa mika balik. :D

mummysyafie said...

camne boleh gi kursus hujung minggu? kena tuntut cuti ganti nie.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah