Friday, April 22, 2011

bayi 19 bulan mati di dera KEKASIH ibu...!!!



Disimbah air panas


TAHAN...suspek ditahan selepas ibu mangsa buat laporan polis.
TAHAN...suspek ditahan selepas ibu mangsa buat laporan polis.



BANTU SIASATAN...ibu mangsa dipercayai baru  beberapa bulan menjaga mangsa daripada ibu saudara mangsa.
BANTU SIASATAN...ibu mangsa dipercayai baru beberapa bulan menjaga mangsa daripada ibu saudara mangsa.

AMPANG: Seorang bayi lelaki berusia 19 bulan mati dalam keadaan menyedihkan dengan kesan lebam serta melecur di beberapa bahagian badan, dipercayai akibat disimbah air panas oleh teman lelaki ibunya di Taman Ampang Indah di sini, semalam.

Mangsa, Law Hong Jun dikatakan baru beberapa bulan berada di bawah jagaan ibunya yang berusia 24 tahun. Sebelum ini dia dijaga ibu saudaranya yang juga kakak kepada bapa mangsa.

Ibu saudara mangsa yang enggan dikenali berkata, dia diberitahu mengenai kematian Hong Jun selepas dimaklumkan ibu mangsa kira-kira jam 2 petang semalam.

“Saya tidak pasti apa sebenarnya berlaku tapi saya dimaklumkan pihak hospital anak saudara saya mati akibat didera. Ada kesan lebam dan melecur seperti disimbah air panas pada badannya.


“Saya tak tahu kenapa dia diperlakukan begitu kejam sedangkan dia masih kecil,” katanya ketika ditemui di perkarangan Hospital Ampang di sini, semalam.


Wanita itu berkata, sejak dilahirkan mangsa berada di bawah jagaannya di Gombak selepas adiknya (bapa mangsa) dipenjarakan.


Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.



Gila kan!!! mcm tu nak jadi laki.. perangai cam syaitan.. budak besar tu tau apala.. tak berperi kemanusiaan langsung.... kucing pun sayangkan anak!!!!

3 bebelan kawanku:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

kesiannya...jahat nak mampus

yatie chomeyl said...

jahat nyaaaa

Heartilyina said...

sbnrnya diorg tinggalkan bdk tu dlm kereta kan. mati lemas sbb pns n sesak nafas. mmg giler la mak dia ni. sakit hati betul.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah