Monday, April 18, 2011

Birthday mama - part 1

Sebelum citer panjang tengok hasil captured by mika...

ni mmg dia sendiri tekan kamera...


kaki mama bawah meja yg mika snap...



kaki papa sekali...


lastly kaki dia dia snap.. anak bertuah betul... semua gambo kaki jek...


semalam tak plan pun nak celebrate beriya.. cadang ngan hubby nak kuar makan sesama n jalan2 pun cukupla tanda celebrate my birthday... tak tau nak ke mana..

terus hubby cadang ke WANGSA WALK je la yang terdekat n byk pilihan nak makan...

kami pilih kedai Mango... kira sekali makan lunch la...


mika mau air tu mama... oh.. no..no.. nooooo


menu papa pilih... sebab dia yg lapar.. hihi

nama pun kedai mango so semuanya berasakan mango aka mangga..


ikan sweet sour

desert pulut santan mangga.. sedap ni



aku makan paprik mangga.. hubby punya menu apa ntah.... mika makan mesti nak duduk ngan papa...



banyak sgt tak abis aku mkn lauk tu... perut kenyang je rasa smlm sebab jati happy kan.. hihi


nyum nyumm desert...



mika eksyen nak makan sendiri...


sudahnya nasi aku tak abis.. hubbby n mika tolong perabis.. lepas makan2 ada simple celebrate from hubby... terharu jugak...

jap g update

6 bebelan kawanku:

eima said...

semua mangga ek ... huhu

berat cam mama mika tak larat nk pgg tu ... haha

MrS. F!zA said...

bila tgk entry mkn2 besday org tk sbr tggu besday sdri..huhu lmbt benau lg ni..

*comei mika snap kaki mama..hihi

SSulieana said...

eda hepi belated besday yeee.....semoga bhagia selalu dsamping org tersayang...

Zura said...

sumenye ade mango ke...kalau mango manis sedaplah...

EiJa ZaQuaN said...

happy belated besday @e_da..
alahai sikitnye mama mika makan..
kalau eija ni msti licin..tgk menu dia pun cam sedap..hehehe..

ch@ said...

kita nak mango biasa je, mesti ada kan? tu mango santan tu, adudududu memikat kalbu la. tu la seni namanya mama, ambil gambar kaki. ok la tu. pandai juga mikhail snap.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah