Monday, April 18, 2011

Simple Suprise Besday party from hubby



Selesai makan kami ke secret recipe..

sayangnya BANANA CHOC CAKE dah habis.. hampa rasa hati.. huhu


amik jekla apa yg ada.. aku order choc bluberry tp dia bagi cheese blueberry.. hmm belasah jek la...



all red.. beli kat cold strorage...

hubby plan pegi karaoke jekla buat kat situ.. kalau kat umah bosan lak katanya.. aku ingatkan kami bertiga je.. tapi hubby calling2 2-3 org kenalan kami.. yerla kalau kek besar makan 3 org mana abis.. dan tak best la mcm syokk sendiri lak kan.. 2 jam sebelum ke sana hubby yg calling2 kawan2...

my hubby prepare for ME.. terharu sgt okeh.. harus ku balas masa besday dia nanti.. tq my darling.. hihihi



siap cucuk2 lilin.. alamak segan den...




kawan2 layan karok sebelum potong kek.. nanan n wak tu baru balik kenduri terus dtg situ tu yg berbaju kurung tu.. hehhe thanx to u olls guys.. wan n aza gak...


uncle aunty melayan mika.. dia wat dek je makan cup corn...

party paling simple untuk org tua mcm aku.. hahhaha kek dan air serta 2-3 org sahabat.. jadi la kan.. masa untuk tiup lilin.. kawan hubby amik gambar jauh lak.. takpela.. janji ada kenangan... mika pun nak tiup lilin sama...



hubby cari lagu happy bithday kat dlm list tp yg ada versi cina.. belasah jek la.. hahahha


berperang ngan mika sebab dia sudah sapu cream kek kat baju dia... huhuhu


gambar sebelum potong kek tak sempat snap... dah potong baru teringat... hahah gara2 melayan mika sapu cream kat baju dia sebelum potong kek..

atas tu ada tulisan HAPPY BIRTHDAY MAMA.. FROM PAPA & MIKA.. so sweet from both of my sweetheart...



hahah berlakon jek ni.. ulang tayang... lilin pun tinggal satu.. sebenarnya ada 4 lilin


yer kalau korang nak tau umur aku tahun ni sudah 31tahun ooooooooooo..

takpe awet muda.. kahhhhhhhhhhh perasaan je tu.. hahah



mak cik sudah tuooooooo.. sape yg muda dr aku aku panggil kakak tu mintak maap la yo.. bek mengaku.. sbb kalau tak kenal aku belasah panggil kak.. walhal aku dah tua.. betul tak sue wife dj epoi yg penah aku panggil KAK.. last aku sebaya ngan dia pastu aku tua bulan tu.. teruk tul aku.. hahahha sorry sue...

pasni.. layan mika n karok time.....



.

9 bebelan kawanku:

ch@ said...

sweetnyaaa. masa bujang dulu selalu la merasa macam ni, dah kawen belum lagi dpt rasa tiup lilin. oh syahdu-syahdu. hahaha. takpe kak, umur tu angka ke, muka maintain comel dan ayu.

Nad @ MamaZakwan said...

hepi beday!
bestnye ada celebrate, hehe
kene paggl kakak eda ke ni? =p

@e_da said...

@ch@

hahah cha bila dah tua nak buat camni malu pun ada.. heheh yg penting kasih syg tetap sama

@e_da said...

@Nad @ MamaZakwan

tq nad.. x kisahla nak panggil apa... ehheheh

eima said...

aku tak penah celebrate ber kek2...huhu
besday nye ....

MrS. F!zA said...

wahh! kalo kita kan terharu mak!

Farah Shamsudin said...

hepi besday..:)
bestnya kan..

bonda dadif aka akish said...

walaupon simple.....ttp ade value dia tersendiri...

=)

Heartilyina said...

happy besday. aah la mama mika muka awet muda. xpela 31 pn muda lg. moga berbahagia slalu :)

mama ihsan

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah