Wednesday, April 20, 2011

Bukan Budak perempuan sahaja bermain BEAR ok...

Bila aku perhati betul2....

memang kelakar...

mcm mana dia ada idea nak main ngan bear pooh ni....


meh kita tengok...

memula dia tengok bear tu tergolek golek je atas lantai....




perhati lagi apa dia buat....
dia cuba angkat bear tu.....



ooo rupanya nak suruh bear tu duduk kat beskal dia....


ok siap betulkan seat bear tu.... done...



hahah yg ni aku tak tahan... rupanya dia nak tolak bear tu naik beskal jalan2.. sambil tu mulut bising mcm murai tak apa dia cakap.....


kelakar la mika.. takde kawan nak main bear pun jadik.... kesian ko bear.. lepas pada tu kena belasah ngan mika.. sebab mika marah bear tu asik jatuh je.. penat dia naikkan semula atas basikal... hahahhah teruk bear kena baling kena belasah.. hahahahha

lawak arr mika ni.. nak pecah perut mama tengok dia...


pssst************* bear tu bukan mika punya.. tp mama punya.. hadiah dr papa zaman bercintan cintun dulu... kahhhhhhhhh.. skrg anaknya plak yg buat main..

11 bebelan kawanku:

eima said...

bleh kawan ngan wawan la ...

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Murni said...

keh3..harta pusaka mama tuh mika heee..

SSulieana said...

mika nk kwn la mama...pooh lg besar dr kamu la mika...hehehe

http://aniesandyou.blogspot.com said...

tu hint suh belikn bear sbnr nyer

Malas memasak

ch@ said...

haaa betulla tu, mak punya semua dah turun ke anak. mikhail takde kawan. cerdik main dgn bear. kalau oni bila bear tu jatuh dia lari takut. dia rasa macam bear tu kejar dia semula.

bonda dadif aka akish said...

dadif dulu pon suke dgn bear...ngalahkan dak pompuan..siap polok2..cium2...sekang momma bertindak dgn pantas...sembunyi sume2 bear2 yg ade...

=)

Mamamya said...

hehehehe...mmg kelakar kdg2 tgk ragam n imaginasi anak2 ni...tp comel kan..:D

mika kene request dgn mama cpt2 bagi mika 'teman'..huhuhuhu

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

mika pandai cari kawan buat main ye...

Zura said...

kawan ngan pooh pun jdlah...bile nk bg mika kawan..???

Amiizaa2001 said...

alalallala cuteeee sangat mika + pooh:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah