Wednesday, April 20, 2011

Hadiah Birthday dari Orang tersayang..



ini bukan entry show off yek..

sekadar menghargai pemberian dr tersayang

sape lg kalau bukan suami sendiri.. hihi

dah lama teringin nak beli benda ni.. selalu cakap kat hubby...

nak beli sendiri tak terbeli-beli...

akhirnya hubby juga yg capaikan impian aku ni...

dalam pek kecil ni




cantik pakaging merah meletops ni....





Hasil barang di dalam.. jam yg ku idam-idamkan.. ni la kot jam aku yg paling mahal.. kalau nak beli sendiri mahal2 mmg idokla.. thanx so much to my hubby.. agaknya selalu sgt tgk aku duk intai kat kedai jam tu.. kesian agaknya... hihihi


tukang tilik jam mama.... mika kan dah ada jam upin ipin .. cukup lerr.. jgn usik jam mama tau.. syg tu papa yg bagi...



Sudah pun di pakai.... tq so much to my hubby , merealisasikan impian bini dia ni.... cayang awak... hehheheh

kalau senang-senang lawat la blog my hubby.. tp dah agak bersawang lerr.. klik SINI ek... be friend pun takpe.. jd follower dia.. hih tolong promote lak.. :P


... nanti besday u i cari hadiah best2 gak mcm yg u nak.. tp jgn mahal2 sgt yek... hahahhahah aci tak.. brg sendiri nak yg mahal yg laki nak diskaun plak... takde la acah je.. sekadar ikut kemampuan... tp kalau besday dia selalu aku pening nak bg apa.. kalau tanya dia nak apa.. dia sendiri tak tau nak apa.. tapi kalau dia cakap mesti yg mahal2... juling biji mata dengornya.. heheheh




.

13 bebelan kawanku:

eima said...

WAHHH CANTEK ...
congrats eda

[-suziey-] said...

alhamdulillah..rezeki..bestnye..klu kita prefer mitna henbeg..sbb giler henbeg..ekkekek:D:p

waaa hubby pn layan blog yek..hehe

http://aniesandyou.blogspot.com said...

jam guess mmg tahan + mabeles...

latest entry: Malas memasak

yatie chomeyl said...

cantekk bertuahbad erk.bertuah tangan eheh

zaidah said...

cantiklah a@_Da....hubby tahu ape yang mama nak sebab tu dia belikan...happy besday

ch@ said...

oh sungguh menawan kak, asalkan daripada orang tersayang. rindu fosil lama ku yg telah selamat dicuri orang. huaaa.

alyyani said...

WOW, SERIOUSLY CANTEK! MMG LA SELALU INTAI2 KAN. HEHEHE..

bonda dadif aka akish said...

wahhh best!!!guess...kite paling kuar pon hanye dpt esprit sajo...

=)

*bersyukur*

ctnurkhijah said...

mahal ke tak tu tak berapa penting sangat janji yg tersayang ingat besday kita dan iklas...klu mahal tu kira bonos ye tak?

heppy besday....

Amiizaa2001 said...

cantek:)

Mrs Fazlee said...

wahh! bestnye dapat jam guess! lebih2 lagi ianya hasil drpd pemerhatian husben dok nengok sis dok usha jam ni kan? heheh btw, hepi belated besday :)

ardinihumaira said...

sungguh cantik! :)

kakyong said...

tahniah, dpt hadiah cantik.. hepi besday Ida.. terlewat sikit tak pa kan.. semoga terus berbahagia disampin suami & mika..


n3 terbaru kakyong.com
Tak mudah nak gegar 1000 blogger
akhirnya ku sedar diri
Kenali sahabat ibu : Shira @ AshAnas

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah