Tuesday, April 26, 2011

Junior Drummer

Weekend teman hubby g ofis..

ada customer nak jumpa...

sementara papa layan customer mama layan mika dulu kat set jamming papa ni


jom layan....



cari port.. pandai lak menyelit masuk situ....



wahhh cari kayu stick plak......


wooooooooooooooooo tau ketuk plak drum tu.....



wah ada bunyi.... macam best nak ketuk lagi la....



tak sampai.. so mama dudukan dia...


ada gaya tak???? junior drummer.. harus papa ajar nanti eh....


testing 1... 2... 3............



wahhh ketuk yg atas pulak....





my junior drummerrr... nanti nak suh gak hubby ajar mika manatau pandai.. ehheheh

dulu masa study selalu ikut hubby g jamming kat seksyen 13 shah alam.. anak tokey jamming tu 3-4 tahun dah pandai main drum... teruja tul tengok...

insya allah kalau mika dapat catch up nak suh hubby ajar mika...

saje sebagai hobi... hihi


go go.. mika

12 bebelan kawanku:

eima said...

bagus nye ...
kelebihan utk mika ..klu pandai main muzik nih ... huhu

fuadnis said...

hehe...sweet je tgk....ade gayala...:-)

ch@ said...

masa bujang, selalu juga kita ikut ABi pergi jamming, tapii dia tak reti pun datang menyemak tengok kekawan je, bingit ah. Baik jalan kat shopping mall best. hahaaa.

comella mikhail, bakal drummer besar nanti. stick pun lebih besar dari mikhail tu, takpela janji ketukkan?

PuteriKureKure said...

ingatkan tadi mika main drum mainan, skali drum real la!!! pandainya mika main! penuh gaya tu. auntie suka! nak like 1000 kali. hehe.

bonda dadif aka akish said...

go mika go!!!>..ade gayela mika...

nnti dadif leh mane gitar..korang leh cr vocalist lak..hahh..auntie bleh jadi...

=)

Amiizaa2001 said...

aeda, bgs hantar anak gie main/belajar drum. akak plan bila ali iqbal 7 thn nak hantar dia main drum :)

Fieza79 said...

amboi ada gaya tu...mana tak tumpah kuah kalau tk ke nasi...bagus tu satu kelebihan tu kecik2 pndai main drum...

yatie chomeyl said...

mcm pro je mika main drum tu eheh

alyyani said...

wah mika! drummer in the making.

SSulieana said...

amboi mika...eda upload video la...hehee

MrS. F!zA said...

tudia mika pndai nya main..ada gaya tu..

Mamamya said...

ada gaya lah mika....comel!!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah