Monday, April 25, 2011

Kami Mencari...




Ada sape nak jual tak Quicksmart Stroller ni?

atau tau kat mana ada jual..

hubby sibuk nak beli stroller yg ni tuk mika..

yang ni lbh ringan dan boleh fold...

yang lama SCR 6 tu dah bungkus simpan..

nak bawa jalan terlalu berat dan dengan mika dah tak sesuai dah..

dulu masa baby boleh la.. now nak cari yang ni sebab senang nak travel... mika ni kadang2 taknak jalan.. asik nak berdukung jek.. anyone yg tau please inform me ya... email pun boleh (shinbi3@gmail.com) .. tq ya...

8 bebelan kawanku:

alyyani said...

nanti kalau dah dapat inform eh. tgh cari stroller / buggy utk adel gak ni. ini for joggers eh? kalau joggers nye stroller mmg ringan senang lipat kan.

ieda said...

ermm selalu mcm nie , cuba cari di giant @ anakku .. dulu akak pernah terlihat di anakku .. cantik kan .. senang nak bawak kids ..

Ann said...

Eda, ann ada beli hari tu ms Mydear Warehouse sale. Brand Mydear lah. memang lightweight sangat. ada 2 design, (1) yg 3 wheel & (1) yang 4 wheel. yang 4 wheel ada bag utk simpan stroller. best.

bonda dadif aka akish said...

mmg sgt simplekan..penah nampak org pakai nih...
kecik dan ringan..

=)

zaidah said...

simple n mudah dibawa ke mana2 kan...

IdaShah said...

eida..klu nak buggy aku ada jual. cer tgk kat weols collection http://weolscollection.blogspot.com. mmg sesuai utk travel

pu3 said...

jom gi blog pu3 ada mcm2 stroller & toys http://pu3store2.blogspot.com/search/label/Strollers

pu3 said...

pu3 pun ada 1 quicksmart..apa2 roger pu3.tq

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah