Saturday, April 30, 2011

Pencuri line Wireless




Semangat nak update...

line tenet laju...

kini baru aku tau..

rupanya ramai yang curi line wireless rumah aku

ada password tp pasword standard...

kebetulan anak buah ada kat rumah..

aku suh anak buah aku check...

rupanya ada 4-5 org penempel line tenet umah aku...


patutla slow gilerrr selama ni...

kalau malam toksah kata la...kadang2 takleh accses langsung..

alhamdulillah lepas ni takde lg..

gudbye pencuri...



hari ada 2 kenduri... tp mcm malas nak gi..hihi

5 bebelan kawanku:

nba-Nur said...

Salam.. Zaman sekarang ni, ramai yg suka mengambil kesempatan. Senang2 je nak tumpang line orang lain. Sabar je la..

deAnza-wAnda said...

huh... jahat la dorang neh..

ch@ said...

mujur terdetik utk memeriksanya, kalau tak best je pencuri tu guna line akak.

ieyza said...

eda...camner nak check yg ader org guna line internet kiter??leh ajarkan tak???

isya said...

macam mana nk tau eehh??? ;)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah