Sunday, May 29, 2011

Emergency di pagi ahad....

6 pagi dah terjaga..lebih awal dari hari kerja pula...terjaga dek rengekan anakanda tercinta.... sekali aku rasa panas sungguh badan dia...terus melompat bangun.. pegi dapur buat susu...ambil towel kecil basahkan... dan ubat,,...

memang terkejut 1 badan dia panas sangat-sangat.... bagi dia minum susu... tukarkan pampers... bagi ubat demam dan selsema... ...hati tak keruan tak pernah mika panas secara mendadak... kain basah tadi lapkan seluruh badan bagi reda.. ada sikit reda... kul 7 check  masih panas tapi tak sepanas awal tadi...

takleh biarkan.. now pagi ni nak terus ke emergency PUSRAWI.. tu la spital dia dari dalam perut lagi...

kawan-kawan doakan mika cepat sihat ya..... huhuh mamamikayang risauuuuuuuu :(

6 bebelan kawanku:

ajumohit said...

alahai siannya mika, mmg musim dmm skrg ni kan...mg mika cpt kebah ye

aNaYaNa said...

Mika..cepat sembuh yer..dont make mama worries..

'idun sa'idun said...

sbgai ibu kita mmg slalu cepat risau bila anak demam panas kan.. takuuuttt je.. anyway semoga mika cepat sembuh.. pes time sy sampai ke blog ni.. lawalah.. siap dgn ceri merah.. teringin lak nak mkn ceri.. hehe saya follow ya.. :)

Amanda Sasha said...

Cepat sihat ye mika syg!! Anak buah saya pun demam tapi dah kurang sikit tadi.

EiJa ZaQuaN said...

moga mika cepat sembuh ye..
mstilah mamamika risau lebih2 lagi bila suhu nye tiba2 tinggi..

ch@ said...

uiks, demam tiba2 ke kak? ke ada pergi mana2. sabar ye. hopefully everything kembali normal. Oni pun mata bertahi je, risau dia kena sakit mata.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah