Saturday, May 28, 2011

Sinopsis NORA ELENA....

 Cute sangat nora elena a.k.a siti saleha ni kan... comel jerrr....

Mesti ramai yang sedang follo w citer ni kan..mana taknya..hero & heroin sama padan hensem n cun.... jalancerita pun agak menarik... aku kalau takdapat follow mmg aku google balik tuktengok ulangan citer ni..besttt tu,.... mesti ramai pun minatla kan....


 sweet couple..tp...ehemmm Aaron aziz dah kawin...hehehehhe



Nora Elena (Siti Saleha) ialah kisah seorang wanita yang telah diperkosa semasa dia berusia 15 tahun. Walaupun sukar untuk melupakan insiden hitam tersebut, kini beliau selesa menjalankan kehidupannya seperti normal dan bakal mengahwini Idham (Zul Ariffin). Namun, keadaan mula berubah setelah bertemu Seth Tan (Aaron Aziz). Idham bercadang untuk membatalkan majlis perkahwinannya dengan Nora Elena setelah menerima satu panggilan misteri yang menceritakan perihal Nora Elena yang bukan lagi seorang perawan. 


Seth Tan pula menawarkan dirinya menjadi Pak Sanggup menggantikan tempat Idham di dalam majlis perkahwinan tersebut kerana masa semakin suntuk. Konflik yang lebih mendebarkan berlaku setelah Nora Elena dan Seth Tan berkahwin. Nora Elena mendapat tahu Seth ini rupanya lelaki yang telah menodainya 10 tahun lalu. Malangnya Nora ketika itu sedang mengandung anak Seth. Dapatkah Nora menerima dan memaafkan Seth yang sudah insaf dengan perbuatan silamnya? Apakah motif Seth mengahwini Nora?




kita follow la citer ni sampai habis ya.....:)

5 bebelan kawanku:

Gieyana said...

mmg best citer nie kan..

chugie said...

Saya suka cerita ni tau! best.. lelebih ada aaron aziz tu! :D

saveme_zero said...

ramai betul demam Nora elena ni yer tapi menarik juga ceritanya

ch@ said...

sangat suka sampai beli novelnya. hahaha. betulla kak, jalan ceritanya pun menarik. sweet.

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

saya tak dpt tgk kat tv, sebab tayangan waktu maghrib,kan?
so, saya tgk kat tonton je... hehehe...
mmg best citer ni!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah