Tuesday, May 10, 2011

Family Rosyam Nor

Dalam takde mood leh lg nak gossip artis..
haha

artis fav.. Rosyam Nor..

jarang nak nampak family dia appear dimana-mana kan..

anak2 dah besar, lawa-lawa..


anak & isteri rasanya





so loving daddy... sweet je kan..

family


anak bujang dia ni sure hensem besar nanti...



pic dr SINI

7 bebelan kawanku:

Mama Likha said...

me satu wife dia yer?

IdaShah said...

a'ha dah besar anak dara nya..tak lama lagi bermenantu lah rosyam nor hehehe

sYaFiQa said...

Salam....semua cantik2. bagus Rosyam Nor nih

fa10 said...

ooo.. ni gmbr masa dia join kelanaconvoy baru2 ni, tour europe

@e_da said...

@Mama Likha

yang pakai tudung tu rasanya wife dia..

@e_da said...

This comment has been removed by the author.

@e_da said...

@IdaShah

ha ah kan tak lama kenduri jemput menantu la dia...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah