Tuesday, May 10, 2011

Mood merundum

Masih takde mood..

demam.

harini kursus seharian...

Malam td takleh lepas nak hantar ticket pada Nuffnang..

tak tahu la kenapa dia kata aku tulis Freecap tu salah.. berpuluh kali cuba..

takpela nuffnang taknak kawan ngan aku dah..

merajuk la...

huhuhu


sebenornya mmg takde mood..  bukan sebab nuffnang semata-mata ya... mood keje kelauttt.. sebab hati tak sabo nak balik kg minggu ni... huk huk hukk

5 bebelan kawanku:

ch@ said...

minggu ni cuaca sangat panas. kena banyak minum air dan rasa nak berendam dalam tab mandi sepanjang hari. mood nak balik kampung pun ye juga tu. kita pun balik hujung minggu ni.

eima said...

aku pun sama gak ...
demam ek ... jgn lupa minum air masak byk..skrg mjusim panas ni

http://aniesandyou.blogspot.com said...

sama la.demam lg tp terpaksa gagahkan kaki msk opis arini sbb smlm da mc

Jiran ooo jiran

fazilzura said...

zr pun xdak mood keje ...

lor demam ke .. sian nye, now mmg musim ni

hyazz said...

rehat rehat la mama yer... kalau dapat rehat kat rumah lagi bagus... air jarang jgan lupa minomm

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah