Thursday, May 26, 2011

hajat tak sampai

Balik keje semalam  BW blog.. terbaca pasal ladys day kan kalayu tengok movie kat TGV adalah murah berbanding hari lain.. yerla hari rabu... aku sampai umah agak awal.. tak plan tak ujan ribut saje-saje ajak hubby gi tengok wayang... 

hajat di hati nak tengok cerita ni.... yang tengah hot sekarang ni..

siap-siap mandi  kuar umah jam 6 lebih. Kami ke WANGSA WALK je yang paling dekat.. sampai sana before maghrib.. naik atas dengan harapan nak beli tiket...

Sekali kan... tiket 7.30 FULL... tiket 9.40pm pun FULL.. kul 11p.m adalah... 

oo tidak la aku nak tunggu jauh-jauh malam... punya la ramai orang rupanya...
nak tengok pirate Carribean pun SOLD OUT.. wahhh pisang panas betul...

nak tengok citer lain macam takde hati pulak... makanya pegi makan-makan dan balik rumah la....


Sian budak ni.. tertido dalam keta.. ni dah sampai umah dia lari duk belakang tengok2 senyap rupanya sudah titon.. tak dapatla mika nak tengok movie kali kedua.. lain kali kita booked awal okey.... tu la mama main terjah je sudahnya PUTIH MATA... huhuhu



6 bebelan kawanku:

Farah Shamsudin said...

mummy, kena booked dulu laahh.. kalau cerita yang macam ni, memang tak dapatlah nak walk in jee..

bonda dadif aka akish said...

alololo...mika2 duduk pon bleh tertido...

takpe wak...dia extend lagi 5 hari kan...kite dgr kat radio...
bleh dgr lagi..
=)

eima said...

mesti penat sgt la tuh mika....
kesian nye

Zura said...

full aje nur kasih..

yatie chomeyl said...

panas betul cite NKTM dgn POC ye, smp sold out tiket.

ch@ said...

cian mikhail. pandai dia nak tidur kat belakang sorang2. oni pun dah sepatern, bawa diri kat belakang.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah