Monday, May 23, 2011

JOm Solat

 Kenikmatan melihat dia membesar depan mata...

semakin pandai meniru apa yang kita buat setiap hari...

kali ni dia tiru papa atau mama solat..

sempat snap beberapa pic saje..

sebab bila kita nak snap je dia sibuk nak meluru ke kamera

nak sujud.. tertonggeng-tonggeng.. gambo sujud tak sempat amik dia dah bangun.. alahaiiiiiiiiiiiiiiii



ni camana ni mika.. kiblat terbalik plak.......


last skali tak boleh tahan....


Ada ke orang solat isap puting... sambil baca doa sambil isap puting.....


tapi mlm semalam mmg aku berhenti solat tak leh nak kusyuk... mana tak nya.. aku solat.. dia leh selak2 kain telekung... dia masuk dalam telekung main cak cak ba pulak.. sudahnya aku nak gelak sama.. dah la tangan aku terselak sama camana tu... sudahnya bg dia tgk upin.. br senang nak solat.. mika... mikaaa...


5 bebelan kawanku:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

ai sejuk ati ibu tgk

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

suhailas said...

sama lee ngan anak dara sue tuuu......dlm nak marah terus join sekali gelak ngan dia...
tuu lee bdk...senang mengikut kan.....

bonda dadif aka akish said...

sejuk perot momma awk mika..=)

hyazz said...

hahaha...sempat lagi isap puting tuh...

zaidah said...

comelnyer mika...tang puting tu memang tak bleh tinggal....puting2 jugak..tapi mika rajin solatlah mama

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah