Sunday, May 22, 2011

Yang sedap dicium pada pagi AHAD!

Pagi yang heaven..

bangun pagi peluk cium budak bushukkkk ni...

bau masam yang sgt sedap...


Now dah jejak kul 11...

anak bujang  kumasih titon wooooooooooo

malam kul 1 lbh baru tido..

pagi td bangun kul 7 mintak susu

then  dia tido balik...

bagus gak masa dia tido  ni la aku nak mengemas...

duk  umah sajela harini.. coz papamika outstation.........

huwaaaaaaaaaaaaa.....  bosan..

uolls?????



7 bebelan kawanku:

Murni said...

rindunya kat mika lama tak jengah ke sini..
mika ngan family sihat..

ajumohit said...

Wah syoknya tido

Mama Kembar 3 said...

bagusnya mika leh tido sampai kul 11, senang laa nak buat keja kan. comei je style dia tido tu hehe

Nur-nba said...

Biasa la tu cuti hujung minggu. Tentu senang Ida nak buat kerja rumah takde yg mengganggu. Samalah kita, duduk rumah je.. :)

eima said...

fahim tido la pukul brape pun .. kul 7/8 lebih mesti bgn ..paling lambat kul 9....

aku pun suka cium fahim time die tido pepagi sbb masam ... beshkan bau masam diorg...

ch@ said...

akibat kebosanan teramat, ABi ajak keluar. macam tetau je kita nak jalan ke sgWang, tapi mmg dah agak pun, sebab setiap 21hb komik dia keluar. memborong komik je la. kalau tau akak ada kat rumah, boleh ajak pergi tengok baby eija. nyesal tak contact.

fazilzura said...

heheh mmg besh cium dak2 masyam2 tu ... besh je bau dia..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah