Wednesday, May 18, 2011

K.E.L.E.T.I.H.A.N

Syoknya cuti lama... 5 hari sejak jumaat...
Jumaat tu aku nganmika tak sihat..
tapi kami tak pulang awal ke kampung pun sebab hubby keje..
malam tu baru bertolak...

semalam bertolak balik KL awal pagi sebab takut jalan jam dan nak relax2 dulu kat umah..
harini mood malasnya nak keje.. tp takpe sebab harini bukan hari isnin.. hari ni rabu.. so ada 2 hari je lagi keje.. ngehhh ngeh ngehhhhhhhhhhhh''

2 beranak tido keletihan..

Kami balik kampung meraikan majlis akikah budak kecik ni.. dan majlis harijadi dia sekali...

Sape lagi kalau bukan budak pempuan bam bam anak kedua aku ni.. alesya tomeiii...

nanti aku update sekitar majlis birthday dia ya... puas hati walaupun letih.. semua happy dapat berkumpul keluarga ramai-ramai.... apapun mak long doakan alesya terus sihat membesar dan jadi anak yang bijak dan solehah ya....

HAPPY 1st BIRTHDAY alesya... dr abang danish, mak long & pak long...

9 bebelan kawanku:

Farah Shamsudin said...

bila dah cuti lama ni, macam tulah kan.. sama lah saya niee... malas je nak pergi kerja.. adess..

cumilnye Alesyaaa...")

eima said...

comey nye pakai telinga mickey

ch@ said...

comelnya Alisha. Happy Birthday Icha.
bagus sungguh sampai rumah terbongkang tidur. Oni, sampai kampung makin cergas. Bagi minum susu, lagiii taknak tidur. Ada je projek dia.

http://aniesandyou.blogspot.com said...

comei nyerrrrrrrrrrrr


Aksi-aksi terlarang @ Kuala Lumpur International Book Fair 2011

fazilzura said...

cian nye, masing2 tertido ke penatan ye

zaidah said...

happy besday alesya....semoga murah rezeki

Fieza79 said...

hepy besday bt alisha...mmg comel dia..

letih tp seronok dpt kumpul rmai2 satu fmly kn..

alyyani said...

best cuti panjang. mmg comey alesya. bila la niadel nak dpt sepupu mcm mika dgn aleesya ni :)

Ummi Talhah said...

hppy besday alesya , ala tomeinya baju n cekak polka dot tuuu, leh aunty faa pinjammmm, minat jugak tau polka dot niii... salam kenai yee

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah