Tuesday, May 31, 2011

My Cutie Pie


Sape lagi kalau bukan cerita dia dalam blog ni...

dia la penyeri hidup saya...

senyuman dia bisa mengubat luka...

senyuman dia bisa membuat hilang segala resah...

sape lagi kalau bukan dia...

my MIKHAIL..


Sekarang sudah pandai posing tau.. kalau nampak kamera mesti sengetkan kepala.... ada style la (trademark sape ntah).. heheheh



tengok tu.. nak posing gak... sape yg ajar mika ni... hihi ... nak pulak pakai topi baru mama beli ni.. selalunya mesti dia buang... dah pandai melawa jugak ya... papa bawa dia jalan2 kat bawah rumah je petang hari.. kesian kan.. balik nursery terus ke rumah.. kalau ada masa baru bawa keluar.. sukanya kemain... tengok tu siap bawa bekal susu...


tak pandai nak kayuh sangat.. papa la kena sorong....



abaikan la kaki papa a.k.a bibik mika di ptg itu.. heheh sorry papa... actually petang tu papa balik awal tu yg bawa mika jalan2..... mama sampai kat parking tengok diorang tengah bersiar2 apalagi terus join .. dgn baju kurung ikut gak ke play ground.. hihihih



kadangkala kena luangkan masa untuk lihat dia gembira... mmg aku dan hubby kalau weekdays susah nak bawa dia g riadah atau apa.. hubby biasanya malam baru sampai rumah.. aku lak balik terus ke rumah.. kadangkala mika mogok gak sampai lif tak nak keluar.. dia tau tu jalan nak balik rumah.. dia nak ajak keluar jalan2.. kadang2 kita balik keje dah penat.. ada keje rumah lagi menanti... sesekali boleh la .. hari2 tak dapat lerr ye nakk oiii..

8 bebelan kawanku:

eima said...

sronokkan bila tgk anak kite membesar gitu..bahgia

bonda dadif aka akish said...

kan ensem siap pakai topi tuh...=)

dah beso dah pandai posing kan..same dadif...

Farah Shamsudin said...

itulah kan.. nampaknya kena pastikan dalam weekend bawa mika jalan2.. kesian dia.. dah pandai mogok..

*SiRibenMerah said...

alaaa.. shame2.. papa kena tolak.. ape da jadi neh hero ayang?? haishhh~

takpe mika. pelan2 belajar naik beskal..
bestnya da muleh bawak g playground.. mama mika nnt roger2 ayang yek.. ai duk gombak neh.. dekat dah muleh terjah umah tuh~ ngeeee~

http://aniesandyou.blogspot.com said...

nak g ke mana tu? nk ikut skali bleh?

fuadnis said...

makin hensem mika ni bila besar....:-)

Nur-nba said...

Besar panjang dah Mika.. Comelnya Mika jalan2 naik basikal sambil pakai baju tidur.. Itulah Eeda cabaran wanita berkerjaya.. Kalau sempat, bawaklah dia jalan2.. Boring agaknya tu..

AyuArjuna BiGoshh said...

comel nya si mika :) bibik nampak cam stress ajo huhu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah