Tuesday, May 31, 2011

Off to Pekan



Seawal  4 pagi handfon dah berdering...

mak buat mornng call.. bukan apa takut tak terjaga..

awal pagi hari ni aku nak bertolak ke PEkan Pahang..

Membuat sesi penilaian pelajar..

patutnya bertolak semalam petang..tapi disebabkan aku sorang je malas la pulak..lagipun tak sampai hati nak tinggal mika yang demam semalam...  

pegi balik hari je... mujurla boleh selesaikan harini juga.. kalau kena bermalam alahai lemahnya.. dahla outstation sorang.. sangat tak best kan... kalau ada teman at least sorang pun  takpe kan.. 

huhuhu  kerja,..kerja...kerja... 

so harini -tiada di ofis ya...

4 bebelan kawanku:

Amiizaa2001 said...

take care dear:)

ch@ said...

kerana kerja kita terpaksa. tak apa, tunggu akhir bln dpt ganjaranya ye kak. hope mikhail ok je.

bonda dadif aka akish said...

mika taks ehat lg ke eda???

huhhuhh....cpt semboh syg mika....

=)

mkn obat...

eima said...

driving ke... ke pegi dgn keta opis ...
wahh jgn lupa singgah mkn murtabak mengkasar ..sedap tu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah