Wednesday, May 25, 2011

Sedang berkursus atau berbengkel....


 hari ni hari kedua aku sedang berbengkel kurikulum... dengan mereka ni....

kenal tak????

sesiapa dalam industri fesyen mesti tau kot....





terkenal dengan rekaan pada kain tenun dan songket


prof najib nor.. dulu di Uitm time aku study now dah di  UMK
melalui bengkel ni aku Timba pengalaman dan pembelajaran baru walaupun aku bukan bidang fesyen.. yang pastinya senang bekerja dengan mereka ni.. tidak sombong  walaupun famous.. banyak yang disharing melalui pengalaman mereka untuk mengecapi kejayaan...

hari ni last... sib baik 2 hari je... walaupun ada aku masa sangap gak..tp harussssssssss... demi anak bangsa...huhuhu



4 bebelan kawanku:

ch@ said...

kenal tapiii taktau nama. songket? ish, mesti menarikkan?
* cepatla masuk opis, rindu nak dgn mu kak.

bonda dadif aka akish said...

demi ank bangsa...turutkan jua...

heheheh...

selamat berkursus la eda..

=)

hyazz said...

rasa cam selalu nampak tapi tak tau nama daaa

A'ai said...

ida,kirim salam kat En.salikin Sidek ,dialah pelopor seni songket dan tenunan.Hu minat gila aku kat dia beb.kirim salam ya dik ok salam berkrusus

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah