Thursday, May 19, 2011

SPONSOR GOODIES

Walaupun bukan anak aku sendiri.. tapi aku dah rasa alesya sebahagian dari hidup aku... yerla aku adik beradik pun cuma 2 orang.. anak adik aku juga aku rasa seperti anak aku sendiri.. nak pulak anak aku lelaki anak dia perempuan.. di situ juga aku menumpang kasih anak perempuan dia...camanapun alesya darah daging aku juga kan...

so masa birthday alesya aku bgtau adik aku sponsor goodies n banner.. jadi la kan..

adik bgtau theme birthday alesya minnie mouse.. ni pengaruh abg mika la ni mickey mouse tempohari... aku carikan la apa2 yang patut..

Plastik beg minnie mouse yg cute tuk budak-budak...


hat, mask... lollipop.....



chocolate n jelly...


yang ni adalah banner besday alesya... design by aku n my hubby... bertekak2 gak kitorang buat ni.. aku nak mcm ni.. hubby nak mcm ni... adoii pening.... susah kalau dua2 designer.. kami selalu pendapat tak sama.. hubby aku fine art so jiwa ada lain sket.. apa yg aku kata cantik dia kata tak cantik.. sgt payah oooooo



ada sape nak tempah banner??? .. leh le email aku.. insya allah ada diskaun...promote plak.. hahha... hihihi... nanti aku buat special entry for banner ni ya.. ada gak yg dah menempah... design simple sebab byk ikut selera hubby aku.. kalau ikutkan aku nak polkadot tu colour2 sket.. sudahnya dia menang hasil perbalahan.. ahh bior la.... kang dia tak print mati la aku.. hahahhahah alahhh gaduh manja biasa la kan... hahah


hasil deco2nya nanti sambung next entry ya.... :)



10 bebelan kawanku:

alyyani said...

oh, ieda ada 2 beradik je ye. no wonder rapat and sayang sgt dgn aleesya. tp anak buah sendiri mmg la rasa rapat sgt kan. wow, comel theme minnie tuh. nanti nak tgk lg. :)

MrS. F!zA said...

walah! awk designer ka.. nti buleh la kita tempah eh msa 2nd besday darwisy..nak diskaun 50%.. hahahahaha

mummy_ayu said...

wah..party2...kalu gie party..goodies bag la yg paling kids nanti2 kan..suka2...

Fafau De Craft ( Zana ) said...

cantikkk banner tue... :)

yatie chomeyl said...

bday SN hjg bulan ni, nnk tmph banner dr u mcm jauh sgt nak pos kan.

huhuuhhu cantek banner tu, berkenan i tgk

http://aniesandyou.blogspot.com said...

bertuah bebudak skrg.smbt bezday..perghh zaman2 kita x merasa mcm ni

Aksi-aksi terlarang @ Kuala Lumpur International Book Fair 2011

Farah Shamsudin said...

cantik banner tuu..

zaidah said...

suami isteri designer rupanyer....tapi tak apelah aeda...yang penting hasilnyer cantik...

eima said...

wahhh untung alesya dpt mak sedara penyayang

bonda dadif aka akish said...

samela kite eda....2 beradik aje...cumenye daku adelah adik..dan ade kakak...=)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah