Tuesday, May 24, 2011

Tambang kapal Terbang 10sen


BIG SALE AIR ASIA...

Jenuh malam td aku acsses air asia punya website..berperang dengan mika lagi..

korang jangan pelik kemana percutian aku kali ni..hehhehhe

Kito ke KELATE deh.....


Ni hajat mak ngah n  mak aku la ni..ikutkan je lerr.. nak naik keta ke  sana  jalan jauh orang tua dah tak kuat.. so  mak ngah mintak aku belikan tiket flight.. kami g ber3 dengan mika..  so total 4 orang sahaja termasuk dak kenit tu..anak mak ngah ada kerja wartawan kat sana,  senang  sket la nanti kat sana.. 


total untuk 4 orang..

Total untuk kesemuanya   dan  ++ sket  lg..agak berbaloi  la kan..banding nak naik kereta.. bayar minyak dan tol belum campur letih lagi... tq airasia..buat sale selalu yeaaa...

Malam tadi tempah gak tiket g bandung tp mak mcm taknak pegi... hubby kata pun tengok dulu..  4 orang  dalam  6ratus  lebih  mcm ok gak.. tp cancel dulu... kena fikir-fikirkan kewangan juga....  kalau oversea ni kena byk  spent duit sket kan. lagi2 tempat shopping yang menerujakan mcm tu kan... tunggula sket masa kot.. ada byk komitmen  lg nak dijelaskan dulu... hehehhe


3 bebelan kawanku:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

bla myk naik nnt ntah dpt ke x harga cm ni ..

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

ch@ said...

takpe, akak pergi bercuti ke mana pun, jangan lupa ole-ole ye. hahaaa. kenduri banyak benar sekarang ni, so jalan2 mkn nasi minyak je la nampaknya.

isya said...

huwaaaa.. rugi rs tk booking terus, sekarang dah mahal sikit!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah