Wednesday, June 29, 2011

BERJIMBA on hubby Birthday

Orang lain punya birthday orang lain yang dapat reward

mana taknya.. petang isnin dia tersengih2 balik keje...

aku yg sememangnya cuti aritu duk umah aje.. bila dia suruh bersiap ajak kuar mmgla teruja..pelik juga nak pegi mana... dan..dan dia tunjuk tiket wayang..."hah tengok wayang lagi??" mementangla mika okay...sakan dia mengajak kitorg tgk movie jek... REZKI jangan diTOLAK kan...???


Tiket wayang  9.50pm.. magrib kami kat wangsa walk dah..siap2 makan sekali...
tengok jam masih awal..hubby ajak KAROK..ahhh takde moodla..sebab takde dalam plan..

nampak pusat bowlingni..wahh not bad..masuk gak n register.... mengisi masa sebelum tayangan...
Si kenit ni ingat bola ni ringan gaknya..dia punyala GEMBIRA nampak bola begitu banyak...ha

hahhaha

Cubaan nak  mengangkat bola tu berkali2 tapi tetap tak berjaya..khekhekheee sian mika..mama perati jek....

bila tak berjaya datangkat papa mengadu nasib..sebab tak kuat nak angkat bola tu..hihihihi..bijak kamu yea.....

bosan angkat bola tak berjaya..masuk dalam ni plak....

amik port tuk jd pom pom boy...tepuk tangan..hihi..kamu memang anak bertuah....

akhirnya cancel nak main bowling..tunggu turn tak sampai2...frame penuh sebab ada tounament time tu... ygbaki tu pun beratur dah orang... tengok jam movienak start dah..so gudbye bowling lenkalila kami jejak....

walaupun birthday hubby..tp ni hadiah tuk aku katanya... sebab dia sangat jarangla nak beli  movie citer melayu.. terkejut gak aku dia pilih 3,2,1  CINTA... ditanya kenapa pilih citer ni.?  jawapannya mudah je.."kan mama suka FArid kamil papa beli la citerni tuk mama" alamak ye kerr..terharu k..walaupun dia tak suka tp dia belikan tuk aku...huahuahuaaaaaaa.....laaa..kalau papa beli KL gangster pun ok... dah terbeli tengok je la kan...layan..(dalam hati memang suka sgt lerrr)  heheheh tq my syg..

Semua orang tak layan citer ni kot.. alkisahnya adala dlm 15 ke 20 org je dalam panggung.. maka mika dapat seat istimewa duduk sendiri....


budak yang suka tengok movie ok.... citer apa pun layan... senang je.. bagi pop corn dan air.. elok la dia tekun duduk.. kalau nak buat bising jek cepat2 aku sumbat puting... hahahah semua tu umpan... tu yang bapak dia pun rajin asik ajak mak dia tengok wayang... ahhahahahah


hubby ajak sepupu dia sekali.. maka malm tu mama couple ngan mika... ehheheh


Lastly.. TQ papa.. layan mama n mika walaupun hari birthday papa patutnya reward tuk papa.. tp papa lak tunaikan hajat mama..... sok mama belanjer papa plak okeh.. heheheh walaupun hakikatnta selalunya mmg hubby yg kena blanje.. hahha


last but not least.. WE LOVE U PAPA..

12 bebelan kawanku:

eima said...

betui tu je umpan utk bg budak diam.. puting... fahim dah nk masuk 3 tahun tah bila aku nk tanggalkan puting die tuh ..aku rasa klu tak puting cam huru hara je ... rasa cam tak sanggup nk tempohi masa tu ...

skrg senang asal nk huru hara ..sumbat ... terus behave .. hahah

ajumohit said...

wah syioknya main bowling, dah lama tak training ni, last main aritu tahun 2009 hahahhaha

noor said...

wah cutenyer duk ats kete....pandai possing uuuu

*SiRibenMerah said...

nnt nk join gak dating tgk muvi.. iyra slalu g wangsa walk tgk muvi bawak ticha.. hehehehe..

bonda dadif aka akish said...

wahwah....besday poppa..momma yg dpt adiah...syiok2...


dak mika selalu p tgk movie eh...kalu behave snng la mengangkutnye kan eda....

=)

nUR_rOsALiNdA said...

Kita kalau dah di offer keluar..Mmg tak tanya banyak dah..Berdesup terus bersiap..Hehehe~

zaidah said...

peminat pelakon farid kamil rupanyer mama mika nie......

alyyani said...

lawa nye seat kat wangsa walk. tgv ke gsc tu ieda? mika mmg behave dlm movie.

Fieza79 said...

papa nya punya besday tp si isteri yg dpt reward..jln2 tgk wayang..ishh kalau kfieza la dh menonong masuk pusat karoke..pntng di ajak hehee...

ch@ said...

besarnya kaki mikhail. pakai sportshoes. smart habis. kita cari sportshoes oni tak jumpa2.

hyazz said...

cantek2 bola bowling...dah macam buah tembikai pon ader...hahaha

SSulieana said...

Good boy la mika ni...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah