Tuesday, June 28, 2011

Happy Birthday my Luv..



Today 28 June 2011

Hari kelahiran teman hidup aku..

mama & mika nak wish


Happy birthday my love


simple kek.. blueberry cake


special hasil tanganku sendiri...

meraikan birtday hubby aku buat kat kampung weekend haritu.. sebab kat kampung ramai-ramai baru seronok.. kalau buat hari ni .. sure kek tu tak berabis kami ber2 je makan.. maka sambut awal la nampaknya...



Sebenarnya dia tak tau pun nak celebrate birtday dia.. awal pagi aku dah kuar dgn mak g cari kek.. dan prepare apa yg patut.. simple2 je... yang penting meraikan untuk dia..

walaupun nak suprise tp terkantoi.. sedang aku mengemas2 hubby masuk dapur lak.. masa tengah prepare tu dia datang siap tanya " birthday sape hari ni mama"... alamak kantoi sudah.. suprise yg di plan tak menjadi.. tp dia masih tak tau gak.. dia siap baring2.. bila dah siap kemas baru aku ajak dia potong kek.. hahah terus tersipu malu.. hahaha

Rupanya kek sape punya birthday tu dia la orangnya...

tersenyum malu nak potong kek.. almaklumla dah tua katanya.. ala baru 32.. HAHAHAH si kenit tu sibuk nak menyelit gak.. tak pakai baju sebab baru lepas mandi..kat kg panas.. 2-3 kali dia mandi 1 hari

dia suka nak potong ingat besday dia gaknya.. ehhehe


mika mengacau lagi..



Bila ramai-ramai cepat habis.. cuba kalau kat umah kami berdua je.. seminggu pun tak abis-abis...



untuk haritu gak aku kali pertama try buat apam polkadot.. seronok betul main warna... ni tulisan special tuk hubby.. HAPPY BIRTHDAY PAPA.. cute je tgk apam ni jd montok2 .. heheh


simple jek.. sebab potong kek pun dah kul 3 lepas makan tengahri.. perut pun masih kenyang lagi

 
tak jelas lak susun dalam pinggan ni..




yang ni plak special tuk mika & icha.. suka budak dua orang tu makan.. lagi la tambah semangat lepas ni aku nak buat.. ehhehe nak beli mixer la...hahaha

Apapun mama doakan papa murah rezki .. panjang umur.. diberi kesihatan yang baik.. dan menjadi suami dan papa yg terbaik untuk kami.. mama & mika luv u so much!!


di hari birthday dia gak dia ada appoiment naik court kena saman JPJ beberapa tahun lepas.. melayang la RM.. saje dia pilih tarikh birthday dia bg dia tak lupa katanya... aduhaii la papa..

6 bebelan kawanku:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

happy birthday

bleh tempah ke apam2 yg tembam tu?

ch@ said...

hahaha, Selamat Ulangtahun Kelahiran utk papa mikhail. smg sentiasa success dgn segala bidang kerja.

mikhail ni laaa. tak sabar2. tgk tangan dia tu, nak mencapai sana sini.

bolehla akak buka bisnes apam lps ni. nak tumpang beli.

lelamaisara said...

Happy besday Paklong..same ngan besday Icha yg ke 13 bulan rini...

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

yatie chomeyl said...

hebatnya Ida buat apam polka dot ut, share la resipi dancar2 rulis tu. nk try buat jugak.

alyyani said...

wah best nye pandai buat apam polka dot. comel2 la kan? trend terbaru skrg :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah