Sunday, June 19, 2011

HaPPY Fathers day to My Luv...

Happy father's day to my ABAH n my HUBBY..

thanks to be d GREATs father in de WORLD..

Dulu abah ada sepasang anak yang menyempurnakan  hidup abah.. now abah ada sepasang cucu yang menceriakan lagi hidup abah...

Sesungguhnya aku amat bertuah menjadi anak abah..sorang yang penyayang dan penyabar..
susah nak tengok dia marah kecuali kami benar-benar buat salah...
Abah Memang THE BEST dalam hidup kami....

To MY HUBBY..thanx be a  GREAT father to MIKA...
thanx melayan kerenah kami berdua ... mama n mika
( comel lak tgk mika botak...cam nak botak kan dia lagi je..hehheheh tu pic dia 6 bln)
Luv u olls so much!!!



Papa jangan maraaa arr today takleh nak ride sempena hari bapa..duk umah ngan kitorang   rest n rilex,.....kuikuikui 

3 bebelan kawanku:

EiJa ZaQuaN said...

happy fathers day to papa mika...

heheh..mmg chumel la mika botak..
teringat jg masa zaquan botok..

eima said...

huhu mmg comey arr mika...
hepi father's day to ayah eda ngan abah mika

Zura said...

heppy father day tuk hubby eda..:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah