Monday, June 6, 2011

Mika tengok Wayang....

Ingat lagi tak entry HAJAT TAK SAMPAI
Padahnya aku mintak hubby belikan hari rabu minggu lepas.. 
lady;s day katanya dapat murah kan..
Tapi SOLD OUT okay untuk hari rabu tu..

hubby pulak g amik ari khamis atenya MIDNITE..
movie kul 11.50p.m.. sebab tiket ada 5.30ptg dan 11.50 p.m je.. haaa ambik..
kejang la biji mata..
dah terbeli nak buek camno.. tengok je la dah katanya teringin sgt nak tengok kan...





VIP seat dapat duk tengah bebetul clear front of screen..


Aku ngan hubby dah segan dah sebab bawa anak kecik malam2 tengok movie.. kitorang kuar awal lepak kat NZ dulu minum2.. kami fikir mesti dah malam wangsa walk dah clear takde orang dah malam .. sekali masuk sana.. haaa ambik.. ramainya orang dah mcm kul 8 mlm...baru teringat.. sekarang kan cuti sekolah...

punya la ramai bebudak tengok wayang dan main bowling... sebab pusat bowling tu bebtul depan cinema.. bebudak bandar kan.. kalau aku dulu jangan harap mak aku bagi kuar malam mcm tu... yerla bandar dan kampung berbeza kan...tapi memang aku heran diorang ni budak sekolah bebas kuar malam sampai lewat pagi.. tak heranla gejala jenayah mcm2 sekarang ni...


sebelum masuk pose dulu.. tapi budak kecik ni tengok lain pulak...

Inilah movie kedua mika tengok.. alhamdulillah mika sangat behave... layan popcorn layan air... senang gak la.. ada part2 dia nak turun nak berjalan.. tapi bila dia tengok kanan kiri orang tak kenal tak jadi dia nak turun.. hahhaha selamat tang tu.. kali kedua dia bising-bising bercakap-cakap... cepat-cepat aku sumbat puting, cepat-cepat bg air dan popcorn.. heheheh... selamat..


Mika pandai feeling2 ok.. part2 yang sedih dia usap2 pipi mama dia.. ada part sedih lagi dia letak tangan atas dahi dia mcm org susah hati... adoi la.. dia tengok sampai habis tau.. kul 1 camtu.. sket tak tido... hebat mika mama tau sebab mika kan hantu tv.. penangan suka tgk tv senang mama nak bawak tgk movie.. hehehhe
Lepas ni boleh bawa lagi.. tengok Pirate Carribean lak... hihi

8 bebelan kawanku:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

jue pun bawak farisyah tengok nur kasih hari tue...selamat dia tidur sampai habis cerita....

alyyani said...

cmne cite tu pada pandangan ieda? ok ke tak? lepas tgk pirates, tgk X-men lak eh. lagi gempak! :D mika behave nye. adel main turun naik tangga so seat kena tepi tangga. :)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

mika piun feeling je ye


Cincin tunang

ch@ said...

bestla, anak2 korang ni. oni? jgn harap la kot. mau dia main naik turun tangga dlm panggung tu. tgk sipnosis ajala. hihiii.

hajarus said...

hjr jugak yang x lepas2 tgk citer ni... asyik ade agenda lain jer... aduhai...

eima said...

klu fahim ... tatau la ...
tak brani aku nk bw sbb pak die pun tak penah tgk wayang ...hahahaha

EiJa ZaQuaN said...

wah mika tgk midnite...cite nur kasih lagi tu...
x tido pulak tu...bagus la mika ni..
abg zaquan kalau tgk citer camni dia x minat...dia minat kartun jerk..jd eija kalau nak bw dia tgk movie..kenala tgk citer animasi/citer yg dia minat...huhu..

bonda dadif aka akish said...

wahhh behave la bujang neh....mmg gud boi!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah