Friday, June 10, 2011

Mika & Twin


 last week kakak ipar ku dtg dari kg..

ada kenduri kat gombak..

sehari sebelum balik dia tido rumah..
dia ada anak kembar yang dah berusia 12 tahun... (harap2 aku juga boleh dapat anak kembar camni.. hihi) ni genetik belah hubby

kami panggil adaik dan abang.. tak silap nama dia afiq dan aqif.. nama betul aku tak ingat.. ehheh.. kadang-kadang aku pun tak ingat mana satu adik mana 1 abang.. sama sebijik.. kena tanya dulu ni adik ke abang?

mika tersangat la suka bila ada kawan.. ada yang melayan dia..
aku bawak bebudak ni g pool kat bawah,,


 tengok saje la aksi mereka ni..


 bebudak ni suka layan mika..



abang ke adik ntah.. kena jadi buaya dah tu.. bawa putera katak yg comey kecik...

suka la mika buat abang camtu yek..

dua-dua rajin layan mika.. sorang pegang sorang jadi buaya.. ahhahah goyang kaki mama duk tepi je.. hihi'



 Pusing 1 kolam... letijh la abang.. mika syok la.. macam tunggang kuda je...



ni aksi bahaya.. boleh dia nak lompat kolam besar sebelah pulak ek.. manyak cantik.. sib baik abang ada pegang dia... dah masuk kolam sure dah taknak naik...

budak-budak mana yang tak suka air kan???

6 bebelan kawanku:

ch@ said...

syokla mikhail, ada orang layan dia main. pulak tu jumpa dgn air. lagila tak mau naik. lepas ni kak, kembar. hehehe mesti akak kurus ;)

eima said...

COMEY NYE ...

fahim pun sama dah masuk pool tak nk kuar...pastu mula demam la ape la ...huhu

Zura said...

budak2 mmg..kalau di layan agaknye nak tido sebelah kolam kot..

Intan said...

amboi mika! bestnya dalam pool!!!

:)

misz h0neyz said...

hYe...
j0m j0in GA h0neyz... http://miszh0neyz.blogspot.com/2011/06/like-giveaway.html
;)

bonda dadif aka akish said...

sonok mika ade org melayan kan....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah