Monday, June 13, 2011

Time to study la mama........

 Kalau dulu minat sgt dengan upin ipin..

sekarang ni dah ada pilihan lain .. boboi boy plak... 
versi lebih kurang upin ipin...

papa bukak boboy dalam internet (youtube)... dia duduk depan pc...

takkan tengok cartoon pun amik note mika??? mcm budak dah sekolah jek...



tengok cartoon tangan menulis.. tak pun tekan-tekan keyboard...takh apa tekan keyborad cartoon pun hilang.. pastu nak marah plak.. salah sendiri maaaa.....


semalam bergaduh ngan papa dia.... tengah papa dia siapkan keje boleh dia pi tekan switch off kat pc tu... sekali buat.. papa sabar lagi.. dah la tak save... papa buat lagi... kali kedua buat... dia datang lagi dan off lagi... hahahah kali ni papa melenting la.. marah cakap NO kat dia ... nangis lari2 kat mama... tu la sape suruh kacau kan dah kena marah.. kuang kuang kuang.....





11 bebelan kawanku:

Farah Shamsudin said...

alaaa.. tomeynyee.. macam nak buang homework yee..

yang papanye pn satu ye.. tak save keja tu dulu.. kan dah kena buat banyak kali..:)

eima said...

ade ekor la rambut mika...huhu

o0o skrg dah minat boboy boy ek ...
aku pun tak penah tgk la cite tuh besh ke

yatie chomeyl said...

wooh dh pandai switch off PC, patutlah papa marah hehehe

ch@ said...

kalau oni buat perangai macam tu, memang kita off je pc. malas nak buat kerja dia mengganggu.

comel je mikhail. dah macam orang buat assignment pun ada. mikhail tolong mama check assignment ke? haha.

alyyani said...

sama dgn nia ieda. boboyboy la pulak! hari2 nak tgk. huhu...

zaidah said...

rajinyer dia buat homework....mika tolonglah papa buat homework plak...cian papa kena kacau ngan mika

Zura said...

ape yg nk di take note tue eda..comey je tgk..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

buat kerja sekolah ye mika.....
tulah kacau papa lagi..nasib baik papa tak pukul montok....

MrS. F!zA said...

aunty pon suka tgk boboiboy..tmsuklah darwisy..hikhik

bonda dadif aka akish said...

alolo...mika neh.....
namo kaci poppa lg yeh...

=)

Diamilikku said...

pesan kat papa make sure save setiap saat...ada anak nih faham2 je lah ye

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah