Tuesday, June 14, 2011

Bulan Yang buzy.... kampung oh kampung..........

Bulan ni bulan yang sangat2 bz..

Rutin bulanan aku mesti balik kampung.. 

tapi nampak gaya bulan ni bayang kampung, mak abah hanya dalam telefon je la..

rindunya nak balik..

tapi masa takde...

minggu ni final asessment projrct student aku.. hari ni start..abis ni diorang grad la..
tapi aku tumpang bz nak tengok segala preparation.. 
dan kadang2 aku lak yg takleh tido memikirkan projek final diorang...
minggu lepas g outstation Pekan aku buat penilain pelajar sana..
minggu ni student aku assest
minggu depan g terengganu plak buat interview intake baru..
kenduri kendara juga penuh bulan ni..

dah tu bilanya aku nak cuti ni...
ahhhhhhhhhhh hati dah memberontak ingat kampung.. 
kawan-kawan rata2 dah amik cuti masa budak cuti sekolah aritu..
tapi aku tak pun.. yo la anak aku bukan sekolah lg pun...

lepas habis semua ni aku nak cuti lama2 sket..

stress dah otak ni..

sib baik aku tak lupa bulan depan aku cuti-cuti MALAYSIA..

sape leh teka aku nak FLY mana???

cepat! sape betul manatau leh dapat hadiah... kuikuikuiiii


7 bebelan kawanku:

eima said...

Sabah kot

aku pun dah lama tak balik kg

zaidah said...

ciannyer dia....sabor lepas semua settle bleh ajak mika jejalan....agaknyer nak fly ke over the sea kot...hehehe

ajumohit said...

akak teka gi Langkawi hehehe, selamat becuti eda!!! jgn lupe bbuah tgn tau

MrS. F!zA said...

raya ni cuti lah lama sikit buleh lelama kt kampung..hihihih

http://aniesandyou.blogspot.com said...

ngalahkan menteri

Yang best tentang Julai 2011

ch@ said...

kita pun lama dah tak balik Johor, tabah je la kak. abi tu pun macam tak nampak jalan nak cuti je. bestnya akak nak cuti2 malaysia, mana kak? sabah?

A'ai said...

ida aku pun dah lama tak blk kpg,cuti sekolah pun tak blk penuh ngan kerja kawin.ida kau punya cerita teringat aku masa sek.ren .agak2 kau ingat lagi tak?...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah