Thursday, June 23, 2011

WORDLESS THURSDAY





Malas fikir word apa nak tulis.. hati dah ingat nak balik kampung esok. ISNIN CUTI ... hoyeaaaaaaaaaaaaa... nak release tension sebulan lebih tak balik.. rindu mak tok n atok abah... huhuhu.. serabut dah kepala aku ni.. bila la dapat rehat...

3 bebelan kawanku:

EiJa ZaQuaN said...

chumel last pic mika berbaju melayu & bersongkok..

adess..lg 2 bln nak raya tp 1 persiapan pun x wat lg ni..,zaquan dulu masa usia 1 bulan dh ada bj melayu..adik dia xde pape pun lg...huhu..

ajumohit said...

comelnya mika, sweet dgn baju melayu purple tu

eima said...

aku pun dah lama tak balik kg .. huhu
behsnye dpt balik mkn kari tok aku ...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah