Thursday, June 23, 2011

Di Hari Bapa

 Weekend...

kejadian pada hari Bapa..
bangun pagi hubby ajak kuar g breakfast kat luar...

haritu dia ajak naik motor.. g kedai dekat-dekat rumah je

1 reward kat mika.. sebab mika jarang sekali dapat naik motor...

helmet motor takde .. pakaila dulu helmet basikal ni.. hahahah ni papa punya keje..

Asik naik kereta je nanti mika tak kenal motor papa kata.. ahahah 

orang yang jakun naik motor adalah amat teruja bila dapat naik..  


 Yang TAK MENAHAN... boleh dia TOLAK tangan papa dia tak bagi pegang kat pemegang tu.. kalau boleh biar TANGAN DIA je kat situ yang nak pulas motor tu... berkali2 aku suh hubby berhati2.. kalau mika terpulas kang ada anak beranak masuk longkang kang... hahahhahahah.. berangan tul budak kecik ni...


muka kena angin.. mata jd stim... mulut dia toksah kata .. pot pet pot pet.. tah apa cakap.. agaknya nak cakap "bestla mama naik motor." hahahah..   

Turun motor mama snap. aotomatik kepala TELENG ek..... helmet senget.. sebab kepala tak tau diam.. asik toleh kiri dan kanan....


kalau boleh Biar dia rasa semua... walaupun dia tak lalui zaman kesusahan seperti mama dan papa... tak nak dia lalai dengan kemewahan sedia ada walaupun tak berapa mewah... belajar berdikari dengan usaha sendiri...

8 bebelan kawanku:

eima said...

fahim br sekali naik moto ... tu dah riuh dah ... comey mika wat pala teleng gitu ... hahah

bonda dadif aka akish said...

betol....jgn leka dgn ape yg kite beri.....same kite..mau dadif lebeh independent...'


=)

MrS. F!zA said...

hahahaha..mika plk yg nak pulas handle moto tu..kang msuk longkang cm kata abah tu..hikhikhik.. kita lum try lg bwk darwisy ngan moto.papanya taknak..

cik3zza said...

comel la pic mika yg last tu.. smpai terteleng2 kepala dia.. penangan syok sgt 'bwk' motor.. dh bhnti pn tgn dia xlepas2 lg tu..

Fieza79 said...

sesuka hati je mika ye nak pulas2 handle motor...kot termasuk longkang terus serik pulak tgk motor hehee...

Diamilikku said...

aisy pantang...nampak papa ke owan ke mesti mulut nek to....(naik moto)...hahahahahha....basikal kakak dia pun dia boleh berlakon mcm dia bawak motor...siap ada bunyi lagi tuh...obses sungguh...harap2 positif lah minat motornya..jgn terpesong ke arah negatif....nauzubillah

ch@ said...

feeling kena angin ye mikhail.
kita pun lasakkan Oni tu, biar badan dia tahan. tu semua benda dia nak test. atas motor pun dia boleh test tidur.

Nens Collection said...

hehehe..comelnyeee

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah