Sunday, July 24, 2011

Anak Dr Sheikh Muzaffar dan Dr. Halina


 semua mesti ternanti-nanti anak pasangan kacak dan jelita ni kan

bit chubby pipi dr halina while she's pregnant
tp tetap maintain cute



 Sophea Isabella,
 lahir 21hb Julai 2011, 
berat 3.6 kg


maknanya baru 3 hari tak usia dia kan
tp muka matured mcm dah sebulan..
dah besar nanti mesti cute mcm mommy dia..

apapun tahniah buat dr sheikh n dr halina..

8 bebelan kawanku:

ajumohit said...

Tahniah buat sheikh n dr halina, smgt baby nya

Ya ALya said...

insyaallah...ank ya sebaya la dengan anak angkasawan ni........turn ya bulan 8 t....

zaidah said...

tahniah.....betullah muka dia macam dah sebulankan...

Mamamya said...

alhamdulillah n tahniah buat mereka b'dua...

mmg nampak matured lah....baru 3 hari dah nampak cerdik jer...

n!da said...

mcm da bebulan2. muke mcm muke mak die mase mengandung. embam. hehe

alyyani said...

tu la, tgk gmbr mcm dah sebulan 2, super cute!

fazilzura said...

wahh cantik nye nama diaaaaaaaaaa...


haah ler , sgt matang muke dia... cm dh sebulan

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

memang comelkan...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah