Thursday, July 7, 2011

Happy 23 months My PRINCE

7/7/2011 = 23 months my Mikhail

huhu bulan depan besday dia 2 tahun la.....

kejap nya rasa...

moment2 mika n mama...

perkembangan dia 23 bulan
1. pandai bagitau dia SEDANG BERAK tunjuk kat anu dia.. bgtau : maaa maaa sambil tangan kat anu dia... tau la tengah berak
2. pandai sayang mama hantar pipi kat mama suruh kiss dia...
3. Pandai sayang papa.. pantang tengok papa takde sibuk cari ke bilik ke toilet...
4. pandai malu ngan orang tak kenal.. tunduk je muka..
5. pandai suh buka tv tgk kartun.. selalu sebut pey peyyy rupanya upin ipin.

dan banyak lagi la nanti kalau ingat aku tulis.. hihi


on the ke shah alam



suka buat mata mcm tu sekrang.. kalau buat malam2 bila tinggal ber2 takut kan mama mcm tu.. cissss


My hensem.. puji anak sendiri... hahahha



My BOY..


Tido mata tak rapat.. sebijik aku.. orang kata degil.. ya aku mmg degil sket.. hua huaa.. tapi mika harapnya tidak.. orang tua kata je kan... bukan selalu kadang2 je mcm tu....



Mode tension.. gambar malam BBQ terdelete.. hilang sudah.. huwaaaaaaaaa

10 bebelan kawanku:

Amiizaa2001 said...

happy 23rd months mika.....sebulan jerk lagi birthday:):) sekolah sama dgn balqish nie :):)


muaaahhh dari auntieee....(nak geget pipi boleh?) :)

yatie chomeyl said...

happy 23 months old mika

noor said...

memang hensem pun ehhehehe..
next month besday mika bolan pose lah mika...xperlah kn pose pun pose lah

suhailas said...

Wahhh cepat jee masa berlalu....same goes to my lil shazleen...end of this mth ckp 2 thn....dah macam2 perangai........

bestkan.....

bonda dadif aka akish said...

hepi 23 mths mika syg!!!

AHA..SAME ddgn dadif...tdo amte pejam tak rapat...

ayokkkk

alyyani said...

ALAMAK SAMA LA PART TIDO MATA TAK RAPAT. SEBIJIK MCM ALYA GAK :P LAGI SEBULAN GENAP 2 TAHUN MIKA HANDSOME NI :)

*SiRibenMerah said...

mika big boy da.. meh kapel ngan ayang la.. muleh x mama???

ajumohit said...

Hepi 23 months old mika... Cpt betul masa berlalu kan eda

Zura said...

dh 2 thn nie puting kena tanggal lah..

Zura said...

dh 2 thn nie puting kena tanggal lah..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah