Thursday, July 7, 2011

Wishlist 2011

Alhamdulillah...
alhamdulillah
alhamdulillah

Tiada niat nak show off.... sekadar abadikan kenangan hari ini
Impian 2011 insyaAllah akan tercapai
berkat kesabaran... berdikit2 lama-lama jd bukit... heheh
Tq to my HUBBY merealisakikan impian  bersama...
semoga bertambah rezki kita...
dipermudahkan segalanya...

Lokasi : Sen heng




Orang sibuk memilih... si kecik sibuk menyelit....


analisa harga  dan pattern design 


pasni lg semangat masuk dapur...kuikuikuiiiii yek yek je


kebanyakan barang rumah beli kat sen heng.. beli masa promosi... mesin basuh,  tv, dapur, oven, hub... sehinggakan kami dapat kad gold customer... tp bukan la beli semua serentak..ikut step.step by step poket gak... ada kisah  duka gak kat sini yang mana kami kena tipu ngan pekerja sen heng yang tak bertangunggjawab.. mujurla manager disitu bertanggungjawab ganti duit kami... kelebihannya semalam kami beli dapur, hub, oven  build in ngan mixer dapat harga pakage istimewa..hehhe setiap kejadian ada hikmahnya kan... walaupun nyaris ditipu kami dapat juga pulangan yang lumayan  sebagai  ganti...

esok contractor baru  nak  datang ukur..nak pasang  maybe 2 minggu lagi  la... tak sabar rasa.. rumah beli ni dah 2 tahun duduk..renovate dan tambah barang sikit2 mana yang  mampu..janji selesa anak beranak kan..


SYUKUR ALLAH BERI LALUAN REZKI UNTUK KAMI....walaupun adakala allah juga turunkan Ujian untuk kami....PERMUDAHKAN SEGALA URUSAN KAMI..... TERIMA KASIH YA ALLAH...

9 bebelan kawanku:

MrS. F!zA said...

lepas ni semngat lah dia memasak ye..ekekek

ch@ said...

Alhamdulillah, kita tumpang gembira. ni makin tak sabar nak datang rumah kakEda ni.

bonda dadif aka akish said...

alhamdulillah....ade rejeki lebeh kan.....

Intan & The Boys said...

bestnya!!!! nanti leh la masak sedap2 hari2 eh. hehehe.

alyyani said...

lepas ni bole buat rancangan memasak kat blog ni. ok la tu ieda, janji rumah sendiri kan, sikit2. :)

Diamilikku said...

wahhh bestnya..akak takmula tinjau2 harga brg lagi pun...nak masuk umah nanti ingat nak siap2kan dapur je dulu..

Sitisifir10 said...

Alhamdulillah 'ala kulli hal :))

noor said...

lps nih jgn lupa sktchkan saya punya yer heheheh...dpr baru mood memasak pun lebih nasi briyani satu!!!!

Mama Kembar 3 said...

bestnya! lebih smangat ler nak memasak lepas ni yer? :-)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah