Friday, July 1, 2011

Kalau tak isap puting, Apa jadi????


dua2 buah hatiku bila takde putingdalam mulut...

mika apa2 saje akan  dimasukkan ke dalam mulut kalau puting takde....

kadang-kadang geram juga risau ntah apa2 dia masukkan...

yang ni sudu pun jadila...



Buah hati sorang lagi ni icha...

Takde puting jari pun   jadi...

comel jek...

sedang mencuba pelbagai cara lagi nak bagi dia tak isap puting...

semoga usaha dan eksperimen aku berjaya hendaknya...

terutama budak yg atas tu..punyala melekat..

huhuhu fenin mak dia..






Add caption



10 bebelan kawanku:

ajumohit said...

Najwa sorang je yg isap puting dulu, masa umur dia 2 tahun nak pisahkan mmg susah, letak sos dibasuhnya, letak asam keping dibasuhnya..last2 skali anak buah letak belacan...kejam betul hehehhe...

mlm2 mmg susah nk tidor...nak tau aju buat cmne? koyakkan skit getah puting tu, bila isap rasa angin jek, terus dia sendiri taknak..hehehhe

eima said...

bg je la eda.. cam fahim aku risau klu puting die tak de .. huru hara jd nye....
klu die dok nyot2 puting .. behave je .. tp sampai bila ...

MrS. F!zA said...

aah kan dh tkde puting dia msukkan benda lain lak..lg risau..

Sitisifir10 said...

seeloknya jangan dimulakan...sbb kalau dah mula...huhuhuhu

lelamaisara said...

Hehe..Danish dah jd pemuting tegar...kalu tak da puting jd mcm pelik plak...dah sinonim...tak pe la lame2 karang mesti berhenti punye....

Nens Collection said...

budak isap puting ni baik..x byk kerenah..

Delima said...

kalo nk avoid dia masukkan benda bukan2 dlm mulut, better bg cookies ke, french fries ke... so that dia akan mkn makanan tu instead of mkn sudu atau ape2 benda yg bebukan.. hehehehe
anak2 saya masa zaman2 suka masuk benda dlm mulut, saya selalu bw makanan kalo gi mana2.. kdg2 potong kan buah kekecik, carrot ke, biskut ke.. so that dia tak bosan dan takde la mkn benda2 mainan...

ch@ said...

boleh punya stopkan, nnt dia berhenti sendiri. kena bg benda yg boleh dibuat mkn kot. tah la, takde pengalaman. kalo menjadi nnt, bg tau rahsianya ya, tkt adik oni sok pemuting juga.

mummysyafie said...

hihih..comel, ala abang wawan dah 5 tahun still hisap puting bila nak tigo. :)

bonda dadif aka akish said...

xpe..usahe lg.....pasti berjaye..

=)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah