Friday, July 22, 2011

Mimpi...

ntah ape2 je mlm td..
macamana la orang ni leh masuk mimpi aku..
mimpi yg mcm drama..
ntah apa2 kelakar bila ingat balik..


Dato Ramli M.S..


mimpi hanya mainan tido tp kadangkala ada juga yg menjadi kenyataan kan..



6 bebelan kawanku:

ajumohit said...

Mungkin Ada rezki nk jd retis kah???? Hehehe

zaidah said...

citerlah aeda ape yang dato' tu buat kat dalam mimpi mu tu...

Wife to Firdaus Ghazali said...

mesti akak minat ngn dato' ramli ms kan?ehhh...azie minat kat beliau kak...serius... ;) akak,tlg guide camna nak buat setiap akhir post...yg ada share it suma tu...azie dah buat kat edit design tapi x kuar pun bila kat blog...

http://aniesandyou.blogspot.com said...

nk jupe dato' ramli tu xlama lg


Kerana LiverpoolFC episode 4 (finale)

fazilzura said...

fuyoh , siap mimpi atok ni lg yeeee...

noor said...

weh mimpi retis uuu xthan tul

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah