Monday, July 11, 2011

Perintah berkurung di hari BERSIH


No komen la pasal perhimpunan tu kan
tapi rata2 bg pandangan ianya agak menyusahkan ramai pihak..
masalahnya orang yang tak terlibat pun sama jadi mangsa..
nak keluar urusan masing2 pun tergendala..

aku ngan mika mmg berkurung kat umah 
dah la hubby takde g Diving Pulau redang 3 hari..
sangat tak puas hati sebab kami takleh ikut.. 
katanya jd instructor kot dgn ramai diver.. 
so leceh gak kalau aku ikut..
dia punya bosan takleh nak kata.. 
maka 2 hari semalam kami BERKURUNG dan hari bermalasa-malasan berdua..


Kesian budak ni boring... baring menyelit je di mana mama baring.. semakin MANJA ooooooo












baring-baring peluk-peluk dia.. cium cium dia suka la tu... sangat2 manja...



berkepit bawah ketiak mama dia... mata tgk tv



main sorang-sorang... mama malas nak kuar umah...





melayan kerenah dia 2 hari suntuk sgt mencabar gak.. heheheh mcm peel dia aku tau.. yang pastinya semakin manja dan nakal.. pandai tarik kerusi sorong sampai rak pinggan.. naik atas kerusi amik tutup periuk buat main,.... adoii la tengok kan je janji tak merbahaya...

kesian dia ada masanya dia mcm mencari papa.. bila papa call nak ckp ngan dia dia mcm marah tak mau ckp.. maybe dia marah nape papa pegi tak bawak dia... malam ni papa balik siap la dia .. mesti happy punya..

6 bebelan kawanku:

ch@ said...

ahaaa sama ngan oni la. mencabarkan kak bila tinggal berdua ngan dia, tapiii kadang2 sonot sebab dia dah pandai borak.

Zura said...

bile tgk mika mesti teringat anak buah...sbb bentuk muka..hampir serupa..

http://aniesandyou.blogspot.com said...

protest ya amat! go mika!

Sape nak angpow?

Sitisifir10 said...

Kasiyyan Mika :)

eima said...

comey ....
puting ttp tak lepas kan ... tgk mika teringat fahim la

MrS. F!zA said...

alahai..manja gitu..mmg berkurung sgguh la..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah