Wednesday, July 6, 2011

SOLD OUT

Alhamdulillah...

lega... MIXER yang baru sehari bersama aku telah terjual...

Amy dari shah alam pembelinya..

terbaca advertise aku kat mudah.com

memang mudah cepat dan pantas la kat situ.. baru beberapa jam je aku iklankan.. iklankan malam td. pagi td baru appear iklan tu.. petang ni dah ada orang call nak beli.. kejap je kan
hilang rasa terkilan aku.. syukurrr

aku dah terfikir kalau takde orang nak aku nak bg hadiah kawen bestfren aku..
apapun syukur ALLAH permudahkan permintaan aku.. 
mode happy kembali ...:)


Boleh beli yang lain seperti di idamkan.. kui, kui kui.. memang kerja gila yang aku buat ni... semalam beli.. hari ni jual.. petang beli lain... hubby aku.. NO KOMEN.. sambil GELENG KEPALA... ahhahah.. takpe i buat sendiri i sendiri tanggung.. :P

3 bebelan kawanku:

fazilzura said...

wah baguih ler.. laju je ado org beli

Fara said...

amboi cpt nyer jual..x dan nak email..huhuhu...

♥SyilaSyira♥ said...

alhamdulillah terjual...nanti jgn lupa letak mixer mana sebenarnya berkenan di hati tu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah