Wednesday, July 6, 2011

STAND MIXER TO LET GO... SALES!!

STICKY MODE SAMPAI TERJUAL... :P


Pepagi ni aku nak buat sales...

ada yang berminat tak??

actually aku nak jual stand mixer ni...

sebabnya aku tersilap beli .. yang aku nak tu lain..

baru sangat2... baru sehari... haha  silap sendiri


Description product:
STAND MIXER -Brand ELBA

with stainless steel design body
stainless steel bowl
5 speed

cantik gak kalau nak display di kitchen cabinet (heheh ayat tambah)

Kotak masih freshhh


Perfect Condition


HARGA RETAIL : RM 175

NAK LET GO : RM 140 INCLUDE POSTAGE

anyone yang berminat sila email me  at shinbi3@gmail.com
kalau ada sape nak tolong war-warkan ya..

7 bebelan kawanku:

Nens Collection said...

hoho..jual! jual! tlong pomote..sbb sy kalo beli..nk tggu guna berkarat dulu..bukan reti buat..raya tunjuk2 aje..hehe

MRS. K said...

heheh.. macam best! tapi mood nak baking blom mai.. kena beli oven dulu.. hehe

http://aniesandyou.blogspot.com said...

guna je la nnt sng nk wat kueh raya

Pengakuan yang tulus dan jujur

ch@ said...

akakla buat display kitchen kabinet. hahaaa. excited benar, mcm ni la jadinya.

zaidah said...

murah jugak harganyer....kenapa aeda tak nak.....raya nanti bleh buat kuih....

noor said...

lawa stand mixer nih

fazilzura said...

wah lawo nye...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah