Tuesday, July 5, 2011

Jahanam...


Kisah tabung lagi

lanjutan entry pagi tadi

tabung mika comel lotte ni kan..

yang dia sayang usung sana sini..


dah menemui ajal.. hehehhe..
akibat terlalu suka di hempasnya ke lantai..
maka bertaburanla duit syiling dan dia bertepuk tangan dengan riang...
aku??? tengok je la... marah pun tak guna.. dia sengih je...


tapi mama tak putus asa...
semalam mama g jalan jumpa lak tabung TIN mickey ni.. 
semestinya mika n mickey takleh dipisahkan..
harap yang ni bertahan la sebab TIN kan...
maka masukkan balik duit ke dalam tabung ya...

dia nampak mickey tu pun dah tepuk-tepuk tangan.. happy mama tak terkata bila dia gembira...


kelakar juga.. memula dia ingat tin tu ada air dia buat2 minum.. bila mama ajar masuk duit baru dia tau yg tu bukannya ada air...



masukkan lagi....penuh tekun dia buat...


comel mickey ni ... hihihi mak dia lak terlebih....



Gigihkan masukkan syiling.. bila tak boleh masuk mulut dia bising nak marah... hihi.. mama perati je.. dia masukkan syiling sampai abis...



nanti tabung mika penuh kita buat GA k.. teka berapa duit syiling tabung mickey mika neh.. ehheheh


11 bebelan kawanku:

eima said...

bijak mama die beli yg berunsur besi plak ...

lelamaisara said...

cantik nye tabung Danish...

bonda dadif aka akish said...

whoaaa...sgt cute la tabong mickey tuh...secute orgnye!

ch@ said...

kan dah kata skjp je riwayat tabung bear2 tu. terbelahnya pun sama ngn oni nye hr tu.

http://aniesandyou.blogspot.com said...

hadiah nyer duit tabung tu ke?;-)

Pengakuan yang tulus dan jujur

Intan & The Boys said...

ok la tu sampai jugak sebulan. kalau khalish entah brape hari je kot. budak tu ganas sangat.

wah...dia ada tabung la mika ni. khalish pon ada. tabung upin ipin. nanti nak tunjuk kat mika la. hehe.

Diamilikku said...

haaa....kak su pun beli tabung tin lepas yg first tu jahanam..hehehhe :)

MrS. F!zA said...

tomei tabung mickey tu..mcm tin air gas je

noor said...

yg micker nih mesti thn mika ..payah nk pecah tuh

Zura said...

mahunye xheppy..duit kuar banyak..hehe

alyyani said...

SERBA SERBI MICKEY NIH. TGK PYJAMA TU PUN MICKEY :D

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah