Wednesday, July 27, 2011

sudah sampai sabah bah

Alhamdulillah selamat sudah sampai bumi sabah. Check in kat borneo hotel.. Sangatla struggle 2jam lebih dalam flight. Mika dah mcm murai.. Cakap tak henti2. Orang seat tepi dan depan dah pandang2.. Mama ngan papa nak lelap mata pun x dapek.. Dikorek2 nya biji mata kitorang..

Tadi dah jalan2 ke pasar piliphin. Seafood sangatla murah.. Berbaloi.. Singgah ke pasar malam bersebelahan hotel dah mencuci poket nampaknya.. Hehe.. Esok nak jalan lg.. Okay sudah penat.. Si kenit mengelat nak berdukung jek.. Mama ngan papapa sudah keletihan..

15 bebelan kawanku:

MRS. K said...

wahh.. jalan2 makan angin ya!


jgn lupe ole2.. hehe

Mamamya said...

syoknya pi meronda kat negeri di bawah bayu..... ;) org kata lobster kat sana murah....

Ya ALya said...

selamat bercuti.......

Nama ku Nur Azeani Kamarudin said...

kami kalo ke KK, suka stay di d'borneo hotel...dkt je ngn borneo hotel tu...dkt ngn pasar filipin...jadi le jalan kaki je kan kak?appaun selamat bercuti kak...kalo azie pi KK esok...le jumpa akka...hehe ;p

nanakimie said...

heeh..lucu la mika neh:)

SSulieana said...

happy holiday!!!bestnye

azura samsuddin said...

ramai org ckp g sabah kalo x mkn seafood amatlah rugi, sedapnyerrrr terbayang sotong+udang+ikan tu ikan ni mcm2 ikan heheheh

MrS. F!zA said...

mak aih dh kt sana ke...huhu lmbt benar kita tahu..moga slmt disana dan slmt kmbali..jgn lupa buah tghn..hahah

eima said...

ramainye pegi sabah minggu ni ... org opis aku pun ramai pegi sana ...
tiket murah ke ape ni ....pesal aku tatau pepe ...

bonda dadif aka akish said...

whoaaa....selamat berjalan mika....

alyyani said...

ENJOY THE TRIP YE. NANTI BOLE BAGI INFO DAN TIPS KE SABAH :)

Intan & The Boys said...

have a great vacation ya! :)

fazilzura said...

wahh besh nye ... nak FM ...

lelamaisara said...

Wah seronok nye..jangan lupe ole2 untuk Cha cha ye Mak Long..hehehhehe

Zura said...

boleh beli gelang mutiara nie...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah