Wednesday, August 24, 2011

I Love Yellow!

 Mama sudah tau...
Mika Suka warna KUNING
Apa-apa yang berwarna kuning memang akan dia pilih dan tertarik dulu
bola dia ntah brape biji semua kuning..
Kalau suh buat pilihan dia pasti ambil kuning

 Mika main bola kuning
Masuk dalam kotak kuning.. kotak kasut mama..



sorang-sorang pun jadik main camni..
suka sangat duduk dalam kotak..
kotak kecik tu pun muat dimasuknya..
dah jahanam dah pun kotak kasut tu.


Lama-lama kita leh perasan satu persatu taste anak kan.. Anak korang suka warna apa??

6 bebelan kawanku:

alyyani said...

nia suka pink! huhuhu..

ajumohit said...

Warna di raja gitu, Eda nnti tepek gmbr jahitan manik tu ye, kene tggu mika tido baru leh Jahit kan...

Qhaifa Nur said...

buat masa ni mama dia yg tentukn...

qhaifanurin.blogspot.com

MrS. F!zA said...

ouh mika mmg suka kuning lah gitu..blh tahu dh minat color anak kan..

ch@ said...

Oni suka oren. pantang nmpk mesti mau. mikhail si nakal.

Diamilikku said...

bagus ahh mika..pakai gitu je pun okay maintain..aisy kalau pakaikan gitu sekejap je dah dibuka pampers berbo**l lah satu rumah..suka sangat main zip zap pampers tu...:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah