Tuesday, August 23, 2011

Penghibur HatiKu

 Tengok kerenah dia hari-hari kadang-kadang geram rasa nak geget jek
geram bukan marah
tapi geram sayang...


tengok la kalau dia buat perangai camni...


 Boleh dia lalu kat bawah papa yang tengah sujud... ???
Oh anakkkk!!
aku nak g amik kang tersentuh ngan hubby plak..
tak pasal-pasal batal lak air semayang dia..
aku panggil mika dia boleh bantai gelak2 terkekek bawah papa tu.. 
sabau je la..

sib baik papa kuat iman rasanya
papa langsung tak senyum atau tergelak..
Memang bertuah punya anak..




Dengan papa takleh renggang... tengok tu.. 
papa tahiyat akhir dia boleh baring depan tu....
aku dah amik dia beberapa kali dia pegi gak situ balik..
memang saje membuat onar bagi mama hangen..
last2 ku bior kan jek..
lagi kita halang lagi dia nak buat.. last2 nanti tu dia bangun sendiri..

anak.. penghibur hati suka dan duka... huhu

11 bebelan kawanku:

KhaiRin said...

mika belum mengerti.. tp kalu da mengerti nnt n buat jg..bkn setakat hangin kn... nk meletop pon ada...

alyyani said...

tgh sujud lalu celah tu ok lagi ieda, adel masa kita tgh duduk siap landing duduk atas riba kita lg. cmne nak bangun tuh? mcm2 diorg ni. bole jd tak khusyuk dibuatnye. heheh.. mika dgn papa mmg rapat eh? best betul.

ajumohit said...

hehehe nnti tggulah mika panjat2 belakang ayah dia time ayah dia rukuk, lagi gamat suasananya hehehe

MrS. F!zA said...

hahah mika ni sama je fiil ngan darwisy..time org solat lah dia nk kaco..kalo darwisy dia pnjat atas belakang time org sujud..hangin je mama ni tau..

ch@ said...

kita kalau nak solat mmg kita beritau abi. kalau abi takde, pesan kat oni. tapiii kadang2 mcm ni gak, sabar je la. tau pula tadah tangan berdoa. taknak kena marah, cepat2 dia kata 'alam-alam (salam)' kan kita tak jd marah tu.

♥cikmOt♥ said...

mika...lain kali jangan wat papa cam gitu tau...tapi tu kira ok lagi...buatnya dia tunggang atas papa camner...lagi haru...

Zue AnnaLeeya said...

beselah bdk2 kan...
anak akak airel tuh pon sama...
suker sgt duk kaco klu abah semayang...
ader skali tuh siap naik atas blkg abah skali...
haishhh... mmg hangen akak..

eima said...

biar la mika kaco ..sbb budak ni die pupuk minat dr ape die tgk hari2
klu kite solat tutup pintu .. die tak nampak cam ne nanti nk jd amalan die plak ....

fuadnis said...

hahaha...lawak...kalu nis la...dah lama nis bantai gelak....mana boleh tahan daa....keh keh...

Intan & The Boys said...

aaaa...tadi dah komen. tetiba ilang lak. huhu.

mika nakal sangat! sebijik khalish tau.

Nens Collection said...

ammar haziq pon camtu..tgk org sujud die pon nk sujud..bg sejadah lain xnk plak..nk jgak yg org punyer

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah