Tuesday, August 23, 2011

Seksi di bulan Ramadhan

Jeng jeng jeng.. bukan kes nurul je tau yg hangat kontroversi guna gambar seksi berlatar belakangkan masjid... tengok ni gambar yg menjadi hangat perbualan skrg ni....




dan aku ada gambar lagi seksi dari tu dan cute... haha per>
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ni ler hero seksi aku lepas mandi... kuikuikuiku.. mcm anak dara je berkemban.. cejukkkkkkk

Yang kat mulut tu wajib ek.. buhuhu sadis

4 bebelan kawanku:

ch@ said...

ahahaha, gila comel. aik! lps mandi pun minta candu.

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

memang seksi.....comel je..bila yang kat mulut tue nak stop ...

alyyani said...

adus, pacifier itu. tgh mandi pakai tak? comel!

@e_da said...

alya.. tengah mandi paksa dia cabut.. kdg2 nak isap gak teruk betul

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.