Wednesday, August 10, 2011

Rezeki Ramadhan

 3 Biji Buah cempedak
Ayah student yang bagi
Sebiji pun aku payah nak abiskan berdua.. 
Ni lagi la 3 biji...

huhu memang rezki untuk di kongsi bersama jawabnya
sebiji aku ambil
sebiji bagi jiran aka umah bos hubby aku
sebiji lg masih peram sebab  mcm mentah sket

nak goreng cucur cempedak dapur lak takde..
makanya makan camtu je lerr.. huhuh






isinya cantik kuning keorenan..
manis....

TQ pada my student Nik yang bagi cempedak ni..
sayang nya dia dah abis dah.. bila dpt jumpa lagi...

12 bebelan kawanku:

eima said...

sedapnye cempedak goreng...mahalkan harag cempedak goreng 5 ketul RM3 ...huhu

azura samsuddin said...

zura minat sangat ngan cempedak ... makan camtu pun jadik makan goreng pun jadik ... ;)

KhaiRin said...

terbau cempedak smpi ke sini

fazilzura said...

wahhh dap nye...

kalau daku le, aci makan 2-3 ulas je psl x leh mkn banyk2 kang kembung

Zura said...

buat cempedak goreng sedapnye lah hai...

AkmaFaizal said...

tu lah untungnye jadi tenaga pengajar ni kan. rezeki bertambah2 je. pahala pun berganda2 gitu..:)

Intan & The Boys said...

slurpppp~

zaidah said...

buat cempedak goreng sedap.....cempedak nie macam durian jugak...tak bleh simpan nanti jiran tahu..

mummysyafie said...

rezeki dibulan puasa..nanti bleh la buat cempedak goreng.

Ya ALya said...

cempedak goreng makan panas2 memang sodap......hehhehehe

ch@ said...

cempedak ni berangin kan? tengok sedut bau je la nampaknya.

noor said...

cempedak kalau goreng bau dia perghhhh menusuk kalbu kan

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah